Είναι γεγονός πως οτιδήποτε ανεβαίνει στα social media και αφορά τον Πικέ και την Σακίρα, γίνεται viral σε χρόνο μηδέν. Το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτή τη φορά ένα νέο βίντεο που αφορά (ξανά) τη μητέρα του πρώην αμυντικού, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο που φιγουράρει στο TikTok δείχνει την μητέρα του Πικέ να κάνει μια άσεμνη χειρονομία όταν και οι δύο οικογένειες βρίσκονταν στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Marca το περιστατικό συνέβη όταν ο Πικέ και η Σακίρα προσπαθούσαν να λύσουν τα προβλήματα στη σχέση τους. 

Η Montserrat Bernabéu επί της ουσίας χρησιμοποιεί τα χέρια της για να καλύψει τα πρόσωπα των γονιών της Σακίρα, την ώρα που οι φωτογράφοι έβγαζαν φωτογραφίες.  Οι γονείς της Κολομβιανής τραγουδίστριας παρέμειναν σιωπηλοί και δεν απάντησαν στην αγενή συμπεριφορά, αλλά η Montserrat Bernabéu δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της. 

@loischum #shakira #nidiaripoll #williammebarak #joanpiqué🐭 #monserrat🧙‍♀️ #piquenarcisistaxenofobo #fyp #fypシ #foryourpage❣️💙 ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira