Ήταν τέσσερα χρόνια πριν όταν η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε τον Μάνο Παπαγιάννη για βίαιη επίθεση στο θεατρικό έργο «Πετάει-πετάει», όπου συνεργάζονταν.

Τότε η υπόθεση γρήγορα μπήκε κάτω από το χαλάκι, μιας και το MeToo και οι αντίστοιχες καταγγελίες δεν είχαν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους, μιας και πέρυσι ξεκίνησαν να έρχονται στο φως κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Όπως και να ΄χει, η κόντρα μεταξύ των δύο ηθοποιών συνεχίζεται στα δικαστήρια, εκεί όπου σήμερα συναντήθηκαν μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για το περιστατικό ξυλοδαρμού. Παυλίδου και Παπαγιάννης έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις ο ένας στον άλλον, με την εκπομπή  Super Κατερίνα να φέρνει σήμερα στο «φως» την κατάθεση της πρώτης.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σολωμού: «Πιο μικρή είχα σχέσεις ταυτόχρονα με 3-4, έχω κερατώσει και με έχουν κερατώσει όλοι»

Σοφία Παυλίδου: «Ήρθε ημίγυμνος και ξυπόλητος, με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω»

«Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση και αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του. Μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;”. Μου είπε “θα σου γ@@@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα.

Ανέβηκε ο Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις;”. Απ’ έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πώς είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γ@μ@σω π@λιοπ@α. Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”. Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου.

Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει συγγνώμη και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”», ήταν μεταξύ άλλων η κατάθεσή της.