Με διαφορά μίας ώρας, δύο σοβαρά περιστατικά σε Δάφνη και Κηφισιά το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22/10) οι Αρχές επιλήφθηκαν και πάλι για παραβάσεις από ανηλίκους.

Στη Δάφνη και συγκεκριμένα στην οδό Ζεύξιδος, στο ύψος του αριθμού 10, ακριβώς πίσω από Γυμνάσιο – Λύκειο της περιοχής, μία ομάδα 10, αγνώστων μέχρι στιγμής, νεαρών επιτέθηκαν σε δύο ελληνικής καταγωγής 15χρονους, κάνοντάς τους… μαύρους στο ξύλο. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:45.

Ο ένας 15χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ ο έτερος χτυπήθηκε στη μέση. Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο όπου βρήκαν τους ανήλικους χτυπημένους και κάλεσαν το ΕΚΑΒ προκειμένου να τους διακομίσουν στο «Αγλαΐα Κυριακού» για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται πως η επίθεση δεν είχε ως σκοπό τη ληστεία, ενώ οι νεαροί δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Γίνεται εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και σπιτιών της πυκνοκατοικημένης περιοχής.

Ξύλο στη Δάφνη, μαχαίρια στην Κηφισιά

Κι αν στη Δάφνη είχαμε μία ξεκάθαρη επίθεση, χωρίς μέχρι στιγμής γνωστό κίνητρο, στην Κηφισιά, ένας έλεγχος από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αποκάλυψε έναν νεαρό… μαχαιροβγάλτη. Ένας 17χρονος πέρασε από έλεγχο από τους αστυνομικούς γύρω στις 21:40 στην πλατεία Πλατάνου, με τους ένστολους να βρίσκουν όχι, ένα αλλά δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια.

Ο νεαρός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.