Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος, μετά την πολυήμερη παραμονή του στα κρατητήρια της ΕΛΑΣ και ενώ είχε δηλώσει μετανιωμένος για τις πράξεις του, υπέπεσε σε ένα ακόμη σοβαρό ατόπημα το οποίο αποδεικνύει πως ο πρώην παρουσιαστής δεν έχει καμία διάθεση για μεταμέλεια.

Σε νέες σοβαρές καταγγελίες προχώρησε κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σήμερα Τετάρτη, ο δικηγόρος ενός εκ των φερόμενων ως θυμάτων.

Μετά από σχετική καταγγελία, ο δικηγόρος κ. Απόστολος Λύτρας, διαπίστωσε πως αντί ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, να διαγράψει τα προφίλ του σε πορνογραφικά site που διατηρούσε λογαριασμό, απλώς…άλλαξε το όνομα.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει μετανιωμένος, στην επίσημη απολογία του στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι είχε κατεβάσει το ακατάλληλο περιεχόμενο που δημοσίευσε χωρίς την έγκριση των πρώην συντρόφων του και πως δεν γνωρίζει ποιος το ανέβασε ξανά.

«Το καινούριο στοιχείο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα»

Επιπλέον, ο κος. Λύτρας εξήγησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha: «Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος».

Εξήγησε ωστόσο ότι ποινικά δεν θα αλλάξει κάτι με αυτήν του την πράξη.

«Αυτή η πληροφορία με ξεπερνά. Ένας σώφρων άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να διαγράψει τα πάντα. Έχουν έρθει στην αντίληψη μου πολλά πράγματα. Κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει»

Τέλος, ο συνήγορος των θυμάτων εστίασε στη δυσκολία του να αφαιρεθούν αυτά τα ροζ βίντεο από το διαδίκτυο.