Συχνά πυκνά οι «Ράδιο Αρβύλα» αφήνουν να εννοηθούν διάφορα για το μέλλον τους. Και τον ΑΝΤ1 τον… μπέρδεψαν αλλά δεν τίθεται θέμα να μη συνεχιστεί η συμφωνία.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς ολοκλήρωσαν την παρουσία τους τη φετινή σεζόν και αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές πριν από λίγες ημέρες με ένα επικό, όντως, επεισόδιο, για τα 15 χρόνια του «Ράδιο Αρβύλα». Και όχι μόνο δεν σταματούν, αλλά και την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται στις οθόνες.

Η ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη με τον ΑΝΤ1 έχει ήδη κλειδώσει και για την επόμενη σεζόν. Και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις μιας και υπάρχει ταύτιση απόψεων σε όλα.

Τοιουτοτρόπως, διαψεύδονται και όσοι υποστήριζαν ότι οι σχέσεις τους με τον ΑΝΤ1 είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρήξη και οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι κάτι παραπάνω από άριστες.

Η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» ετοιμάζεται τον Νοέμβριο για τη 17η σεζόν τους και αποτελούν τη μακροβιότερη ελληνική σατιρική εκπομπή…