Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στη Μάρθα Καραγιάννη, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών στο Α’ Νεκροταφείο όπου τελέστηκε τρισάγιο προτού η σωρός της μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για την αποτέφρωση. Ανάμεσά τους ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για την αγαπημένη της φίλη, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια θέλει όταν φύγει από τη ζωή να αποτεφρωθεί και να σκορπιστεί η στάχτη της στην Κινέτα.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Δεν μπορώ να μιλήσω. Και τι δεν έχω να θυμάμαι από τη Μάρθα. Κάναμε όνειρα μαζί. Καθόμασταν τρώγαμε μαζί και ονειρευόμασταν. Με γέλασε γιατί έφυγε μόνη», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη και συνέχισε:

«Τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά, ήταν στο κρεβάτι. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες. Εγώ επειδή δούλευα στα κέντρα και ξενυχτούσα, δεν μπορούσα να γυρίσω πολλές, αλλά συναντηθήκαμε, αγαπιόμασταν, κάναμε όνειρα, τρώγαμε και λέγαμε διάφορα».

Σε ερώτηση τι θα της έλεγε σαν τελευταίο «αντίο», η Ζωζώ Σαπουντζάκη απάντησε «Να με περιμένει», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως και εκείνη θέλει να αποτεφρωθεί όταν φύγει από τη ζωή: «Δεν ήξερα πως ήθελε να αποτεφρωθεί. Και εγώ έχω σχέδιο για εμένα όταν κάποια στιγμή φύγω να με πετάξουν στη θάλασσα στην Κινέτα. Θα θυμάμαι πολλά πράγματα από τη Μάρθα Καραγιάννη».