Ένα καλό πήγε να κάνει ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, αλλά τα έκανε μαντάρα τελικά. Ο αστέρας του Χόλιγουντ πήγε να γεμίσει με τσιμέντο μια λακκούβα κοντά στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, βγάζοντας βίντεο τον εαυτό του για να δείξει την πράξη του στον κόσμο.

Αυτή η λακκούβα βέβαια που θέλησε να καλύψει ο Σβαρτζενέγκερ, ήταν ένα χαντάκι για εργασίες που εκτελούσε μια εταιρεία κοινής ωφέλειας στη γειτονιά του Μπρέντγουντ, σύμφωνα με τις αρχές. Ο ηθοποιός περήφανος θέλησε να λύσει το πρόβλημα, αλλά στην ουσία δημιούργησε πρόβλημα στην εταιρεία παροχής φυσικού αερίου και γι’αυτό πρέπει ξανανοίξει την τρύπα για να ολοκληρωθεί το έργο.

«Αυτή η τοποθεσία δεν είναι μια λακκούβα. Πρόκειται για μια τάφρο υπηρεσίας που σχετίζεται με ενεργές, εγκεκριμένες εργασίες που εκτελούνται στη θέση αυτή από την SoCal Gas, η οποία αναμένει ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου. Όπως συμβαίνει με παρόμοια έργα που επηρεάζουν τους δρόμους της πόλης, η SoCal Gas θα πρέπει να επισκευάσει την περιοχή μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες της», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στο μεταξύ, ο Σβαρτσενέγκερ στο βίντεο που ανέβασε στα social media παρουσιάζοντας την καλή του πράξη, έγραψε στη λεζάντα: «Αφού όλη η γειτονιά είχε πρόβλημα με αυτή την τεράστια λακκούβα που χαλούσε τα αυτοκίνητα και τα ποδήλατα εδώ και εβδομάδες, βγήκα με την ομάδα μου και τη διόρθωσα. Πάντα λέω, ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Ορίστε».

Όπως είπε ο ηθοποιός σε έναν οδηγό, περίμενε τρεις εβδομάδες να κλείσει αυτή η τρύπα και τελικά το έκανε μόνος του. Άλλο βέβαια που πρώτα έπρεπε να μάθει τι είναι αυτή η τρύπα…