Οι περισσότεροι χωρισμοί είναι δύσκολοι, αλλά υπάρχει αυτός o ένας που σου τρώει την ψυχή. Που τα αναπάντητα ερωτήματα σε ταλανίζουν. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που οι δύο πρώην σύντροφοι κρατάνε φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, αντί να σβήνονται από τα social media, να διαγράφουν φωτογραφίες και σχόλια και να κόβουν κάθε επαφή μεταξύ τους.

Το να κρατήσεις τη φιλία ζωντανή, είναι μια δύσκολη πίστα ορισμένες φορές. Όμως, σύμφωνα με την αστρολογία, κάποια ζώδια το κάνουν με περισσότερη άνεση. Το σίγουρο είναι πως η επαφή με πρώην θέλει ισορροπία και όρια. Οπότε τα ακόλουθα το φέρνουν εις πέρα με μεγάλη επιτυχία.

Δίδυμος

Γνωστοί για το επικοινωνιακό τους χάρισμα και την εξωστρέφεια, οι Δίδυμοι δεν έχουν πρόβλημα να κρατήσουν την επαφή, κυρίως γιατί οι ίδιοι βαριούνται εύκολα στη σχέση. Αλλά επειδή μπορεί να τα βρίσκουν σε άλλους τομείς με τον πρώην, επιλέγουν να μην τον χάσουν τελείως από τη ζωή τους, ειδικά αν η απόφαση να χωρίσουν πάρθηκε από εκείνους. Γενικά, έχουν την τάση να είναι δίπλα στους πρώην αν εκείνοι το χρειαστούν και έχουν το σκεπτικό πως δεν σημαίνει ότι θα γίνουν εχθροί με τον/την πρώην επειδή δεν τα βρήκαν στο ερωτικό κομμάτι.

Καρκίνος

Οι συναισθηματικοί του ζωδιακού κύκλου, οι Καρκίνοι, δυσκολεύονται γενικά να αποχωριστούν πρόσωπα από τη ζωή τους. Ακόμα κι αν έχουν πληγωθεί από τον/την πρώην, κρατάνε έστω τη φιλική επαφή μόνο και μόνο για να μαθαίνουν αν είναι καλά, πως τα πάνε στη ζωή τους κτλ. Βέβαια, οι Καρκίνοι μπορούν να πέσουν εύκολα στην παγίδα και να βάλουν τα χεράκια τους να βγάλουν τα ματάκια τους, αφού δεν τους είναι εύκολο να θέσουν όρια στην διαχωριστική γραμμή του ερωτικού και του φιλικού στοιχείου.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν θα κλείσουν την πόρτα κατάμουτρα και οριστικά. Θέλουν να είναι δίκαιοι, μπαίνουν στη θέση του άλλου (σε βαθμό να τον δικαιολογούν ακόμα), επομένως δεν τους αφήνουν στην τύχη τους. Η ιδέα, δε, να χάσουν έναν άνθρωπο από τη ζωή τους και να μην τον ξαναδούν τους πληγώνει αφάνταστα και έτσι κρατούν φιλικές σχέσεις με τους πρώην.

Τοξότης

Όλοι γνωρίζουμε πως οι Τοξότες δεν είναι πολύ φαν των δεσμεύσεων. Την αγαπούν την ελευθερία και την ψάχνουν ακόμα και όταν βρίσκονται σε σχέση, θέτοντας πολύ χαλαρά όρια. Δεν έχουν πρόβλημα να κρατήσουν επαφή με πρώην σύντροφο, ειδικά αν το ερωτικό στοιχείο έχει σβήσει μέσα τους. Τους είναι εύκολο που μπορεί να διασκεδάζουν και μαζί του/της, ως φίλοι, έχοντας ξεχάσει τι υπήρχε μεταξύ τους. Respect βρε Τοξότες.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν την φιλία ιερή. Για εκείνους, αν χωρίσουν, θεωρούν τιμή να μείνουν φιλαράκια με τους πρώην. Δεν κρίνουν τους ανθρώπους μέσα από το συναίσθημα τους, τους κρίνουν με το μυαλό τους και η βασική προϋπόθεση για να κάνουν παρέα με κάποιον είναι αν μπορούν να επικοινωνήσουν σε νοητικό επίπεδο. Για εκείνους, το να χάσουν έναν άνθρωπο που εκτιμούν μόνο και μόνο γιατί δεν τα βρήκαν στη σχέση, δεν το δέχονται, οπότε επιδιώκουν με κάθε τρόπο να τον κρατήσουν φιλικά.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Cary Fukunaga: Ο σκηνοθέτης του No Time to Die κατηγορείται για παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα

Το νησί που θα αλλάξει το στάτους των δημοφιλών προορισμών στην Ελλάδα: Το ορέγεται ο Bill Gates, αξίζει ως και 40 εκατομμύρια!

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ξεκίνησε να πει κάτι σωστό αλλά κατέληξε να πει κάτι επικίνδυνο