Μετά από μια ακόμα δύσκολη χρονιά όλοι περιμένουμε το 2022 να μας φέρει την αλλαγή. Οι προβλέψεις όμως δεν είναι αισιόδοξες καθώς το πρώτο δίμηνο αναμένεται δύσκολο τουλάχιστον για τους περισσότερους.

Κριός: Το 2022 περιγράφεται ως χρονιά δύο ταχυτήτων και δύο επιπέδων για το ζώδιο σας.

Ταύρος: Οι αλλαγές στη ζωή σας συνεχίζονται με τις σχέσεις να περνάνε από πολλά σκαμπανεβάσματα.

Δίδυμοι: Ο Δίας από τους Ιχθύς θα σας κάνει να νιώθετε πιο αισιόδοξοι για τα θέματα της καριέρας σας.

Καρκίνος: Από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις αρχές Μαρτίου οι σημαντικές σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν από κρας τεστ. Ο Δίας από τους Ιχθύς σας κάνει πιο αισιόδοξους και και βοηθά ιδιαίτερα σε θέματα σπουδών, δουλειάς, ταξιδιών.

Λέων: Το 2022 είναι μια απαιτητική χρονιά με ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις 11/5-28/10 που θα είναι ο Δίας στον Κριό. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές στην καριέρα, στην οικογένεια αλλά και στο σπίτι.

Παρθένος: Οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά στην ζωή σας και την νέα χρονιά. Ο Δίας στους Ιχθύς ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες και στον Κριό υπόσχεται καλύτερα οικονομικά.

Ζυγός: Το 2022 θα μπουν στο μικροσκόπιο οι στενές σας σχέσεις, αλλά και οι συνεργασίες σας.

https://www.intronews.gr/ta-kokkina-fanaria-bisbiki-sti-theatriki-atzenta-tis-evdomadas/life/theatro/

Σκορπιός: Οι αλλαγές συνεχίζονται και το 2022 τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ο σύμμαχος σας θα είναι ο Δίας από τους Ιχθύς,

Τοξότης: Το 2022 σας καλεί να αναθεωρήσετε σε θέματα δουλειάς και οικονομικών και να δώσετε σημασία στις ανάγκες και στην υγεία σας. Ο Δίας στους Ιχθύς σας κάνει πιο εσωστρεφείς, ενώ στον Κριό υπόσχεται έρωτες, διασκέδαση και καλύτερα οικονομικά.

Αιγόκερος: Μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν όλη την χρονιά. Νέοι άνθρωποι και δεδομένα στην ζωή σας.

 

Δείτε όλες τις αναλυτικές προβλέψεις για το 2022 στο βίντεο που ακολουθεί.