Μπλεξίματα φαίνεται να έχει ξανά η Kim Kardashian με τον Ray J, ο οποίος απειλεί να βγάλει κι άλλο sex tape με την ίδια στην επιφάνεια. Γενικά, το κεφάλαιο πρώην δεν είναι και το καλύτερο που βιώνει η επιχειρηματίας και ιδρύτρια της Skims το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά τον Ray J φαίνεται πως 20 χρόνια αργότερα σχεδιάζει να δώσει στο φως ένα ακόμα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, προκειμένου να βγάλει χρήματα εις βάρος της Kardashian. Το έκανε με επιτυχία κάποτε και θέλει να το επαναλάβει. Βέβαια, ο τότε χαμός που είχε δημιουργηθεί έκανε την Kim διάσημη, ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά πλέον.

Στο επεισόδιο «The Kardashians», που προβάλλεται στο Hulu, αφότου μαθαίνει τις διαθέσεις του πρώην της, τηλεφωνεί αμέσως στην νομική της ομάδα, η οποία έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μην επαναληφθεί το ίδιο μελλοντικά. «Πάνω από το πτώμα μου θα συμβεί ξανά. Ξέρω τους σωστούς δικηγόρους αυτή τη φορά και δεν πρόκειται να αφήσω να μου ξανασυμβεί αυτό», είπε η ίδια.

Η 41χρονη τόνισε πως θα προστατέψει τον εαυτό της και τη φήμη της και για χάρη των παιδιών μου. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το teaser, τηλεφωνεί στον εν διαστάσει σύζυγό της Kanye West και κλαίει για το δράμα που εκτυλισσόταν.

Στο μεταξύ όλο αυτό ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Wack 100, ο μάνατζερ του Ray J ισχυρίστηκε σε ένα podcast ότι είχε.. πιο γραφικά πλάνα του πρώην ζευγαριού. «Ο ισχυρισμός ότι υπάρχει μια ακυκλοφόρητη σεξουαλική ταινία είναι αναμφισβήτητα ψευδής», είπε ο Singer στο Page Six σε δήλωσή του εκείνη την εποχή. «Είναι κακό που οι άνθρωποι κάνουν αυτές τις δηλώσεις για να προσπαθήσουν να κερδίσουν τα 15 λεπτά της φήμης τους».

Ένας εκπρόσωπος της Kardashian, βέβαια, επιβεβαίωσε ότι υπήρχε φορητός υπολογιστής, αλλά αρνήθηκε την ύπαρξη οποιουδήποτε περιεχομένου. «Ο υπολογιστής και ο σκληρός δίσκος που συλλέχθηκαν υποτίθεται ότι περιείχαν το αρχικό βίντεο και τυχόν αόρατο υλικό. Μετά από έλεγχο, δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό αόρατο, μόνο πλάνα από το αεροπλάνο στο δρόμο προς το Μεξικό και πλάνα σε κλαμπ και εστιατόριο στο ίδιο ταξίδι», ανέφερε η δήλωση.

Μπορεί όταν η Kim να ήταν 22 ετών, να έγινε διάσημη, μιας και το βίντεο ταξίδεψε σε όλο το ίντερνετ, ωστόσο μια sex tape ταινία μπορεί τώρα να της προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Ανεξάρτητα από αυτό, οποιαδήποτε γυναίκα δεν πρέπει να δέχεται τέτοιου είδους απειλές.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Britney Spears: Έγκυος στο τρίτο της παιδί – Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Kevin Spacey: Ζητά να απορριφθεί η αγωγή του Anthony Rapp για σεξουαλική παρενόχληση

Οι «Simpsons» στα βήματα του «CODA»: Κωφός χαρακτήρας και νοηματική για πρώτη φορά στη σειρά

Με πληροφορίες από Page Six