Για την πολύκροτη δίκη του Johnny Depp – Amber Heard έχουν γίνει ψυχολογικές και κοινωνικές αναλύσεις, που δεν είναι αρκετές. Η εξήγηση της κατάστασής του δίνεται από τα άστρα και τους πλανήτες των δύο ηθοποιών. Έτσι, εξηγούνται και ξεδιαλύνονται όλα. Η αστρολογία εμβαθύνει στις πιο σκοτεινές γωνιές της προσωπικότητάς τους.

Μια ματιά στους αστρολογικούς χάρτες τους αποκαλύπτει ότι η έλλειψη συμβατότητάς τους δημιούργησε μια καταστροφική σχέση. Ο Depp γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1963. Είναι δηλαδή Δίδυμος με Σελήνη στον Αιγόκερω. Δεν είναι εγγενώς κακός άνθρωπος, σύμφωνα με τα άστρα. Ωστόσο, έχει κάποιες εξαιρετικά χαοτικές ευθυγραμμίσεις στον γενέθλιο χάρτη του.

Ο Ήλιος του, που κυβερνά τη ζωτική του δύναμη, συγκρούεται με τον Χείρωνα, τον αστεροειδή γνωστό ως Πληγωμένος Θεραπευτής. Αυτό σημαίνει ότι καρμικά ήρθε σε αυτή τη ζωή για να θεραπεύσει τον εαυτό του και τους άλλους μέσω επώδυνων συνειδητοποιήσεων και σχέσεων. Τον έλκουν οι διαιωνιστικές καταστάσεις που ξεκίνησαν κατά την ανατροφή του, παρότι είναι συμπονετικός.

Η ανατροφή του ήταν πιθανότατα χαοτική, όπως και η αντίληψη του για τον κόσμο. Οι σχέσεις του είναι σκοτεινές, μακάβιες και εκκεντρικές. Περιέχουν επίσης έντονο πάθος, που εντείνει τους φόβους και τις επιθυμίες του.

Έχει τον Άρη του ενωμένο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο μπερδεμένα. Είναι απρόβλεπτος, επαναστατικός και οδηγείται από εκρηκτικά επίπεδα συναισθήματος, πάθους και έντασης. Είναι απίστευτα δυνατός και κυρίαρχος, με αποτέλεσμα να μπορεί να γίνει μέχρι και τύραννος.

Ο αστρολογικός χάρτης της Heard και τα κοινά σημεία με τον Depp

Όσον αφορά την Amber Heard, να αναφέρουμε αρχικά ότι γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1986. Αυτό την κάνει Ταύρο με Σελήνη στο Ζυγό που εστιάζει στη συνεργασία. Είναι τόσο δυνατή που πιστεύει ότι δεν μπορεί να νικηθεί. Από τον γενέθλιο χάρτη της μπορεί να είναι επιρρεπής σε αυταπάτες, και όπως ο Depp, έλκεται από καταστροφικές σχέσεις. Η θέση του Κρόνου σε σχέση με τον Χείρωνα, τον Πληγωμένο Θεραπευτή, δείχνει ότι μάχεται συνεχώς με την εξουσία και τον αυτοέλεγχο.

Είναι ένας τυφώνας φαντασίας και πόνου, κάτι που μπορεί να οφείλεται και στις προηγούμενες σχέσεις που είχε. Μπορεί να θυμάται πράγματα και καταστάσεις, να χειραγωγεί και να παρουσιάζει διάφορες φαντασιώσεις με πειστικό τρόπο, λόγω των έντονων συναισθημάτων που ένιωθε. Η Σελήνη της, που κυβερνά τα συναισθήματά της, συνδέεται με τον Ποσειδώνα, δείχνοντας ότι είναι επιρρεπής στην εξαπάτηση των άλλων και επίσης στην αυταπάτη. Ο Ερμής της, που κυβερνά το μυαλό της, συγκρούεται επίσης με τον Ποσειδώνα, αποκαλύπτοντας ότι έχει επικεντρωθεί στις σκέψεις και στο όραμά της για τον κόσμο.

Πρόκειται για καρμικές συνδέσεις μεταξύ των δυο που καταστρέφουν επανειλημμένα η μία την άλλη. Αυτή η σχέση μεταξύ τους έχει συμβεί σε πολλές προηγούμενες ζωές. Αν και υπάρχει τεράστια έλξη, καταλήγουν να καταστρέφονται.

Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ των πρώην συζύγων, έχει επηρεάσει σε όλα τα επίπεδα και έχει γίνει παγκόσμιο σήριαλ. Μια πρόσφατη έρευνα από την εταιρεία παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης NewsWhip δείχνει ότι οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δίκη Depp – Heard παρά για άλλα τρέχοντα γεγονότα, όπως ειδήσεις σχετικά με τον πληθωρισμό, τις αμβλώσεις ή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πηγή: Nypost.com

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Johnny Depp: Πρώην συνεργάτες του καταθέτουν ότι είχε γίνει «αδύνατον» να δουλέψουν μαζί του λόγω των καταχρήσεων

Johnny Depp – Amber Heard: Το ιστορικό ρεκόρ της δίκης και τα απίστευτα χρήματα που βγάζουν Youtubers και TikTokers

Ed Sheeran: «Πετάει στα σύννεφα» μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του – Κρατούσαν κρυφή την εγκυμοσύνη