Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα είναι ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια του παγκόσμιου αθλητισμού, όχι χάρη στις επιδόσεις τους μόνο, μα κυρίως χάρη στον τρόπο που εξωτερικεύουν τον κοινό τρόπο ζωής τους.

Ο Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα τενίστρια που αποκάλυψαν τον έρωτά τους λίγο μετά από το Roland Garros, κάνουν τακτικά κοινές εμφανίσεις.

Παράλληλα, δημοσιεύουν τακτικά στιγμές τους από την προπόνηση και τις διακοπές, φωτογραφίες στο Ντουμπάι, στη Μαγιόρκα, στη Μαδρίτη, στην Ελλάδα και τώρα συνεχίζουν στο Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος και η Πάουλα ζουν έντονα τον έρωτα τους και διαρκώς το επιβεβαιώνουν και μέσω κοινωνικών δικτύων.

Στην κοινή τους σελίδα στο Instagram, σημειώνουν με νόημα:

«Αγαπήστε τη ζωή σας με ένταση. Εκφράστε τη λατρεία σας στον αγαπημένο σας. Ασχοληθείτε θερμά με αγνώστους που συναντάτε. Αγκαλιάστε τις προκλήσεις που ξεσηκώνουν την ψυχή σας.

Θυμηθείτε, ο χρόνος περνάει γρήγορα και οι πράξεις μας μπορεί να σβήσουν. Απολαύστε, λοιπόν, κάθε στιγμή που περνάτε με την αγαπημένη σας, υφαίνοντας μια εξαιρετική ιστορία αγάπης. Να είστε παρόντες και να μετράτε κάθε χτύπο της καρδιάς σας» έγραψαν και έβαλαν και μια φωτογραφία τους να φιλιούνται.