Η πρώην φίλη του Αργεντινού πρώην σταρ του τένις Νταβίντ Ναλμπαντιάν κατέθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του, αφού φέρεται να ανακάλυψε κρυφή κάμερα στο διαμέρισμά της. Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι είχε κατηγορηθεί ότι βιντεοσκοπούσε κρυφά την πρώην φίλη του, μοντέλο, Αρακέλι Τοράδο, μετά τον χωρισμό τους.

Ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν φέρεται να εγκατέστησε την κάμερα πίσω από έναν αεραγωγό στο διαμέρισμά της, με το 29χρονο μοντέλο να λέει ότι είχε αρκετό χρόνο για να έχει υλικό και εικόνες για να την βλέπει γυμνή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, η 29χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει την καταγγελία της, κατηγορώντας τον 41χρονο Νταβίντ Ναλμπαντιάν για παρενόχληση και παράνομη παρακολούθηση. Λέγεται επίσης ότι ζήτησε την κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών του Αργεντινού.

Η Τοράδο δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής: «Ο Ναλμπαντιάν με βιντεοσκοπούσε και με κατέγραφε για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να έχει υλικό και εικόνες από εμένα γυμνή και άλλες ιδιωτικές στιγμές που αφορούσαν εμένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου». «Αισθάνομαι πανικό και άγχος για το τι θα μπορούσε να έχει στο τηλέφωνό του ή σε μια εφαρμογή. Θέλουμε δικαστική απόφαση για την κατάσχεση των ηλεκτρονικών του συσκευών», υπογράμμισε η Torrado.

Μιλώντας μετά την κατάθεσή της, είπε επίσης: «Αισθάνομαι ανακούφιση γνωρίζοντας ότι αυτό έχει γίνει γνωστό και ότι το σύστημα δικαιοσύνης με άκουσε».

Η δικαστική έρευνα αναβλήθηκε, καθώς εκείνη την περίοδο το ζευγάρι μοιραζόταν το σπίτι όπου είχε εγκατασταθεί η κάμερα.  Ωστόσο, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε ότι η Τοράδο θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να δώσει στοιχεία, αφού οι δικηγόροι της κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της απόφασης.

Η κάμερα, που ελέγχεται από Wi-Fi, ανακαλύφθηκε όταν ο αδελφός της παρατήρησε μια λάμψη πίσω από έναν αεραγωγό και αφαίρεσε το κάλυμμα τον Ιούνιο – με ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τη στιγμή που έγινε η ανακάλυψη. Ο Ναλμπαντιάν φέρεται να είπε στην πρώην του ότι δεν είχε δει τίποτα λόγω «προβλημάτων στο διαδίκτυο».

Η δικαστική απόφαση για τα αιτήματα της Αρακέλι αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Ποιος είναι ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν;

Ο Ναλμπαντιάν ήταν ένα από τα κορυφαία αστέρια του αθλήματος τη δεκαετία του 2000, φτάνοντας μέχρι το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης το 2006 και φτάνοντας στον τελικό του Wimbledon το 2002, όπου έχασε από τον Lleyton Hewitt. Ο Ναλμπαντιάν κέρδισε 11 τουρνουά στο μονό και μαζί με την εμφάνισή του στον τελικό του Wimbledon πριν από 21 χρόνια, έφτασε επίσης στον ημιτελικό τουλάχιστον μία φορά στα άλλα τρία Grand Slam.

Μετά την καριέρα του στο τένις ασχολήθηκε με το ράλι, κάνοντας μία εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

* Photo credits: Instagram