Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έδωσε ο Νίκος Ζιάγκος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια δήλωση που είχε κάνει και είχε προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τις γυναίκες.

«Η δήλωσή μου ότι έχω βρεθεί ερωτικά με 3.800 γυναίκες ήταν ένα αστείο που έκανα το 2014. Το αστείο μου αυτό το άλλαξαν συντακτικά και έκαναν μία τερατώδη συνέντευξη. Δεν έχω πει ποτέ τέτοια πράγματα, άλλα έλεγα και άλλα έγραφαν», είπε αρχικά ο Νίκος Ζιάγκος.

Ο Νίκος Ζιάγκος είπε στη συνέχεια: «Έχω φάει μπόλικες χυλοπίτες από τις γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες με ήθελαν επειδή ήμουν γνωστός. Κάποια στιγμή σε πειράζει αυτό. Όταν ήμουν στα νησιά την έπεφτα σε ξένες, που δεν με ήξεραν για να μετρηθώ στα ίσα. Πιτσιρικάς είχα κόμπλεξ με τη μύτη μου, ενώ στις ξένες γυναίκες άρεσε πολύ.

Είχα ένα σύνδρομο στα 24 μου, κυνηγούσα γυναίκες που ήταν απόμακρες. Έβλεπα ωραίες γυναίκες στα μπαλκόνια τους και έβαζα στόχο σε 1,5 μήνα να βγω μαζί τους ραντεβού. Για να πλησιάσω τις γυναίκες που είχα βάλει στόχο έκανα ακόμα και τον ντελιβερά».

Κλείνοντας, ο Νίκος Ζιάγκος ανέφερε: «Στη Φωκίωνος Νέγρη είχα τη φήμη του αντροχωρίστρα. Όταν είχα γίνει γνωστός, μου την έπεφταν όλες οι παντρεμένες της Φωκίωνος. Κάποιες φορές που είχα βγει με παντρεμένες προέκυψαν θέματα. Κάποιοι άντρες ήρθαν και με βρήκαν, είχε πέσει ξύλο. Αφού αυτές μου την έπεσαν, εγώ φταίω;».