Και τα τρία περιστατικά συνέβησαν σε πολυσύχναστες οδούς στο κέντρο της Αθήνας, με τους κατοίκους των Εξαρχείων να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι καθώς ο άνδρας που έχει καταγγελθεί στις Αρχές κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Οι τρεις επιθέσεις έχουν σημειωθεί μέσα σε διάστημα μόλις δυο ημερών, ενώ οι αστυνομικές Αρχές μελετούν λεπτομερώς ξεχωριστά κάθε καταγγελία και κινούνται προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να φτάσουν στον δράστη.

Τρόμος στα Εξάρχεια: Η επίθεση εις βάρος της 13χρονης

Η πρώτη επίθεση, σύμφωνα με καταγγελία, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο. Θύμα ένα 13χρονο κορίτσι. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την ώρα που η ανήλικη ανέβαινε εξωτερική σκάλα κτιρίου.

Τότε, το κορίτσι κατήγγειλε, ότι ένας άγνωστος άνδρα την άρπαξε από τη μέση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η 13χρονη άρχισε να ουρλιάζει και ο δράστης το έβαλε στα πόδια.

Τρόμος στα Εξάρχεια: Δύο ακόμη επιθέσεις με διαφορά λίγων λεπτών

Οι άλλες δύο επιθέσεις καταγγέλθηκε ότι έγιναν χθες. Συγκεκριμένα δύο γυναίκες (διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους) κατήγγειλαν ότι χθες νωρίς το πρωί καθώς περπατούσαν σε κεντρικούς δρόμους των Εξαρχείων δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο άνδρα.

Η μία εκ των δύο γυναικών κατήγγειλε ότι ο άγνωστος την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, την πέταξε στο έδαφος, της έκλεισε το στόμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις που δεν ολοκλήρωσε, καθώς άρχισε να φωνάζει και μαζεύτηκε κόσμος, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Η δεύτερη γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα ο οποίος επιχείρησε να την ακινητοποιήσει και να της κλείσει το στόμα. Η ίδια κατάφερε να αντισταθεί και o δράστης τράπηκε σε φυγή.