Όποιος πει ότι δεν το περίμενε, ψέματα θα πει. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μείνει με κλειστό στόμα σε άλλες και άλλες περιπτώσεις όπου το σωστό και το λάθος είναι προφανή, θα το έκλεινε τώρα που μιλάμε για ένα ζήτημα στο οποίο όποιος πάρει θέση και είναι κάτι πέρα από παιδοψυχολόγος ή εκπαιδευτικός, μόνο χαζός θα φανεί..;

Στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να διοργανώσουν μια αρκετά αμφιλεγόμενη εκδήλωση, βασισμένη σε αμερικάνικα πρότυπα – μιλάμε για κανονικό ξεπατίκωμα – όπου drag queens θα κάνουν αναγνώσεις παραμυθιών σε παιδιά δημοτικού. Την ευεργετική ή μη δράση μιας τέτοιας εκδήλωσης, μόνο ειδικοί μπορούν να την εξηγήσουν.

Η κ. Λατινοπούλου λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου εκφράζει την οργή της για αυτή την εκδήλωση και δηλώνει έτοιμη να μη σταματήσει τον αγώνα μέχρι να μην γίνει πράξη αυτή η εκδήλωση.

«30 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται μια εκδήλωση όπου drag queens θα διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά. Drag queens, δηλαδή άντρες ντυμένοι γυναίκες, με έντονο βάψιμο, που βγαίνουν σε νυχτερινά κέντρα για να διασκεδάσουν το κοινό.

Κι αναρωτιέμαι: ως τί ακριβώς θα διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά οι drag queens; Ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας; Ως ήρωες της καθημερινότητας; Ως παιδοψυχολόγοι, ως ψυχολόγοι ως δάσκαλοι, ως ειδικοί; Ως τί;

Είναι δυνατόν να βάζουμε τα μικρά παιδιά, πέντε, έξι, επτά και οκτώ ετών να ακούν παραμύθια από drag queens; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει; Ντροπή σε αυτούς που διοργανώνουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και ντροπή και στους γονείς οι οποίοι θα πάνε τα παιδιά τους εκεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε να μιλάμε γι΄αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά κάτω των 18 ετών. Άνω των 18 ετών, μαζευτείτε όλη μέρα οι drags και οι ενήλικοι και διαβάστε παραμύθια μεταξύ σας».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Le Soir: «Προφανώς ήξερε για τα λεφτά η Καιλή αλλά δεν ήταν μέρος του κυκλώματος» υποστηρίζει ο Τζόρτζι

Εικόνες ΗΠΑ θα δούμε στην Ελλάδα: Έρχεται πολικό ψύχος τον Ιανουάριο σύμφωνα με τον Λέκκα

Άλλη μία υπόθεση παιδικής πορνογραφίας – Συνελήφθη 58χρονος στο Άργος με ευρωπαϊκό ένταλμα