Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν υπήρξε νεκρή. Αυτό όμως δεν αναιρεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον αποτροπιασμό που καλούμαστε να νιώσουμε όλοι για ακόμα μια φορά. Ένα ζευγάρι από τη Ρόδο που βρισκόταν στην Αθήνα, είχε έντονη λογομαχία μέσα σε ένα ταξί και ο άντρας χτύπησε με τέτοια βία τη γυναίκα του, που η κοπέλα κατέληξε για νοσηλεία στο ΚΑΤ για ένα 48ωρο, πριν επιστρέψουν στο νησί για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και να καταθέσει μήνυση.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, πρόκειται για μια 30χρονη μουσουλμάνα που εργάζεται ως κομμώτρια στη Ρόδο. Η γυναίκα είχε βρεθεί στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της και κατά την επιβίβαση τους σε ένα ταξί, ξεκίνησε ανάμεσα τους μια έντονη λογομαχία. Αυτή κατέληξε σε φωνές, με τον άντρα να τη χτυπάει με τέτοια βαναυσότητα, ώστε η κοπέλα βρέθηκε στο ΚΑΤ με σπασμένα πλευρά και θλαστικά τραύματα.

Ο ταξιτζής είχε μείνει αποσβολωμένος, ενώ στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει την κοπέλα. «Την διέλυσε σωματικά και ψυχικά» ανέφεραν οι γιατροί που την περιέθαλψαν.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, πολύ κοντά στη δολοφονία της 32χρονης από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της,  και τη Δευτέρα, όταν επέστρεψε το ζευγάρι στη Ρόδο, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση και έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του κακοποιού-θύτη της.