Συναγερμός σήμανε, σήμερα το πρωί, στις Αρχές, μετά από mail που έφτασε τόσο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όσο και σε αρκετά νοσοκομεία της χώρας. Το εν λόγω mail έκανε αναφορές στο Ισλάμ και ενημέρωνε για τοποθέτηση βόμβας.

Αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και των ΤΕΕΜ στο Ελευθέριος Βενιζέλος, που ερεύνησαν τους χώρους του αεροδρομίου, δίχως ωστόσο να εντοπίσουν τίποτα ύποπτο.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που το αεροδρόμιο της Αθήνας γίνεται «άνω-κάτω», μιας και την περασμένη Κυριακή αεροσκάφος της Ryanair προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο συνοδευόμενο από μαχητικά F-16 μετά από ειδοποίηση για βόμβα.

Εκτός από το Ελ. Βενιζέλος, το ίδιο mail εστάλη και σε έξι νοσοκομεία της πρωτεύουσας προκαλώντας αναστάτωση στο προσωπικό. Πρόκειται για τα εξής νοσοκομεία: «Ευαγγελισμός», «Γεννηματάς», «Τζάνειο», «Παμμακάριστος», το «Παίδων» και το «Ερρίκος Ντυνάν».

Οι Αρχές ερεύνησαν τους χώρους και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί κάτι. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο αποστολέας ήταν κοινός, ενώ το περιεχόμενό τους είχε φράσεις όπως «θα ανατινάξουμε τα πάντα» και «θα χυθεί αίμα».