Την άμεση ανάγκη για συντήρηση των ΜΜΜ καταδεικνύει ένα άκρως… ελληνικό περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα σε λεωφορείο που κατευθυνόταν προς Καλλιθέα, όταν ένα κομμάτι της οροφής του οχήματος έπεσε στον κεντρικό διάδρομο, αλλά από τύχη όλοι οι επιβάτες ήταν καθιστοί.

”Από τύχη δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες”

”Ξαφνικά ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του λεωφορείου έπεσε στον διάδρομο του οχήματος, ανάμεσα στα καθίσματα. Το λεωφορείο ευτυχώς δεν ήταν γεμάτο και έτσι δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλά μόνο καθιστοί”, αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, που μίλησε στην εκπομπή T-Live του Alpha και συμπλήρωσε το αυτονόητο πως ”Αν ήταν όρθιοι, αυτό το κομμάτι θα τους είχε έρθει στο κεφάλι”.

Αναφορικά με τη στάση του οδηγού το οχήματος, ο κ. Διονύσης δήλωσε πως αμέσως κατέβασε όλους τους επιβάτες από το λεωφορείο. ”Ο οδηγός γύρισε ξαφνιασμένος γιατί δεν κατάλαβε τι συμβαίνει, και αφού αντιλήφθηκε την κατάσταση μας κατέβασε από το όχημα για την ασφάλειά μας, μάλιστα είπε πως ”δεν το διακινδυνεύει”, δήλωσε ο κ. Διονύσης μιλώντας στον Alpha.

Photo credits: eurokinissi