Έντονα παράπονα για μια απόφαση που τους ανακοινώθηκε, ψηφίστηκε, αλλά τελικά δεν εφαρμόστηκε και αφορά στη μη πληρωμή της συμμετοχής τους σε φάρμακα, εκφράζουν οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Η Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρίκαλων Βανέσσα Λαζαροπούλου μίλησε το πρωί στο MEGA για το συγκεκριμένο ζήτημα και εξήγησε ότι παρά τις δεσμεύσεις που ακολούθησαν μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας, σε μια περιοχή όπου οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα.

«Εγινε μία πρόταση στις 7 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά την πλημμύρα, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τρικάλων, να σταλεί μια πρόταση στη Βουλή που θα αφορά το να δικαιούνται όσοι μεταφέρονται στις δομές δωρεάν φάρμακα», ανέφερε αρχικά η κυρία Λαζαροπούλου και συνέχισε λέγοντας:

«Επικοινωνήσαμε και με τον κ. Παπαστέργιου, ο οποίος είναι πρώην δήμαρχος μας και νυν υπουργός, και μας βοήθησε. Ψηφίστηκε η πρόταση στη Βουλή, βγήκε το ΦΕΚ και έχει σταματήσει εκεί. Δεν έχει εφαρμοστεί».