Πόνο και θλίψη έχει σκορπίσει το έγκλημα της γυναικοκτονίας στην Σαλαμίνας. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο φερόμενος ως δράστης έφτασε έξω από το σπίτι της μητέρας της 43χρονης στα Αμπελάκια, όπου το θύμα είχε βρει καταφύγιο από τις 2 Δεκεμβρίου, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον 70χρονο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται να την πυροβόλησε έξω από την πόρτα του σπιτιού και συγκεκριμένα από το κομμάτι της πόρτας που είχε τζάμι.

Ο 70χρονος, με τον οποίο συζούσε το θύμα, στην περιοχή Κακή Βίγλα, φέρεται την 1η Δεκεμβρίου να είχε χτυπήσει την ίδια αλλά και τον 15χρονο γιο της. Η γυναίκα στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε η 43χρονη εις βάρος του 70χρονου, οι αστυνομικοί τοποθέτησαν το panic button στο κινητό της άτυχης γυναίκας. Όμως, η ίδια δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει. Σήμερα τα ξημερώματα ο φερόμενος δράστης πήγε στο σπίτι της μητέρας της 43χρονης, όπου τσακώθηκε με τη σύντροφό του. Ακούστηκαν φωνές και δύο πυροβολισμοί. Γείτονες που έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ., η οποία έσπευσε στο σημείο και εντόπισε τη 43χρονη νεκρή με δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο σε κοιλιά και θώρακα, μέσα στο σπίτι της μητέρας της.

Πάντως, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σύντροφος της 43χρονης είναι άφαντος και αναζητείται από την Αστυνομία.