Στο Κερατσίνι βρέθηκε ο 71χρονος που είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει κυνηγητό από το πρωί της Τρίτης, όταν και έγινε γνωστή η επαίσχυντη πράξη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο, όπως όλα δείχνουν, ένοχος πρώην σύζυγός της, εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, καθώς είχε περάσει με το καράβι αμέσως μετά τη δολοφονία, και οι αρχές τον βρήκαν στο αμάξι της 43χρονης που είχε πάρει, μαζί με το όπλο του εγκλήματος. Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Είχαν χωρίσει, ο 71χρονος την κακοποιούσε διαρκώς μαζί με τον αυτιστικό γιο της

Τα κενά στην πρόληψη και εν τέλει στην πάταξη της ενδοοικογενειακής βίας, εξακολουθούν να μην καλύπτονται σε απόλυτο βαθμό, παρά τα όποια μέτρα έχουν ληφθεί σε πολιτικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Στη Σαλαμίνα εκτυλίχθηκε ένα ακόμη θανατηφόρο περιστατικό, με θύμα αυτή τη φορά την 43χρονη Γεωργία, μητέρα ενός παιδιού. Ήταν νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/12) όταν άγνωστος εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού επί της οδού Αίαντος στη Σαλαμίνα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες την πυροβόλησε δύο φορές.

Τώρα, το γεγονός πως μιλάμε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, την ώρα που δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί με μία σχετική επιφύλαξη, καθώς μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η 43χρονη γυναίκα είχε καταφύγει στις Αρχές προκειμένου να καταγγείλει την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε πάρει χωριστούς δρόμους πριν από μερικούς μήνες. Η 43χρονη είχε κάνει έναν πρώτο γάμο στο παρελθόν, με τον πρώην σύζυγο να διατηρεί σχετικά καλές σχέσεις. Ωστόσο δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τον πρόσφατο δεσμό της. Οι δύο τους φέρονται να εργάζονταν σε κοινό περιβάλλον. Η 43χρονη είναι μητέρα παιδιού με Ειδικές Ανάγκες, εκτελεί χρέη συνοδού τέτοιων ατόμων, ενώ ο τελευταίος της δεσμός είναι οδηγός σε λεωφορείο που εξυπηρετεί το ίδιο ίδρυμα.

Σαλαμίνα

Ο τραυματισμός της Γεωργίας στη Σαλαμίνα

Πηγές του intronews.gr αναφέρουν πως την περασμένη Παρασκευή (1/12) οι δυο τους είχαν έναν μεγάλο καβγά που κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο εν λόγω άνδρας χειροδίκησε σε βάρος της με αποτέλεσμα να της σπάσει το πόδι! Μάλιστα σημειώνεται πως εκείνος της πήρε το κινητό ώστε να μην μπορεί να ενημερώσει κανέναν.

Η 43χρονη όμως κατάφερε να μεταβεί στο ΑΤ της περιοχής την επόμενη ημέρα όπου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά. Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με πληροφορίες συμπεριλαμβάνονται στην έγκληση. Εκεί οι αστυνομικοί φέρονται να τη συμβούλεψαν να φύγει από το σπίτι και να μείνει αλλού. Το σπίτι όπου η γυναίκα βρέθηκε νεκρή ανήκει στη μητέρα της.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον νούμερο ένα ύποπτο, ο οποίος φέρεται να είναι ο 71χρονος πρώην σύντροφός της. Σύμφωνα με πληροφορίες στη μηνυτήρια αναφορά της, η 43χρονη είχε ισχυριστεί πως με τον δεύτερο σύντροφό της ήταν μαζί τα τελευταία επτά χρόνια.