Το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε πριν από λίγη ώρα ο 22χρονος από τη Μεσαρά που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο «για μια προσπέραση», ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στις αρχές Αυγούστου στο 1ο χλμ. της Εθνικής Οδού Μοιρών-Τυμπακίου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 22χρονος συνοδευόταν από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του, ενώ έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του.

Στο νοσοκομείο παραμένει ο 29χρονος Νίκος

Ο 29χρονος Νίκος, τρεις εβδομάδες μετά το μοιραίο ξημέρωμα, βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Ο διευθυντής της νευροχειρουργικής Δημήτρης Κουτεντάκης δήλωσε ότι ο Νίκος έχει πλήρη αντιληπτική ικανότητα και απαντά στις ερωτήσεις των γιατρών και των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι δοκιμάζουν τη μνήμη και την αντίληψή του.

Ωστόσο, βρίσκεται σε αφασία εκπομπής, δηλαδή μπορεί να κατανοήσει τι του λένε, αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί με απόλυτα κατανοητό τρόπο. Προσπαθεί όμως και χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις, όπως «καλημέρα», «καλά είμαι».