Συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν την ζωή τους με μυστήριο τρόπο. Μετά την κατηγορία της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος μπήκε στο στόχαστρο της κοινής γνώμης, με την απορία όλων να είναι η ίδια: δεν είχε καταλάβει τίποτα; Εκείνος, έρχεται να απαντήσει ακριβώς σε αυτό το ερώτημα μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη. 

«Εάν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει» απαντάει ο 30χρονος ο οποίος εμφανίστηκε ξανά με το χαρακτηριστικό του μαύρο ζιβάγκο. Οι εμφανίσεις του Δασκαλάκη έχουν σχολιαστεί αρνητικά τις τελευταίες μέρες από τους χρήστες του Twitter και όχι μόνο, καθώς όπως αναφέρουν «θυμίζει rock star και μοιάζει με άτομο που αναζητεί την δημοσιότητα, ενώ θα έπρεπε να πενθεί για τρεις νεκρές κόρες».

«θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα έβλεπε κάτι και θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της και θα το επιχειρήσω με κάθε τρόπο. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά, δεν το διαπραγματεύομαι αυτό. Μιλάμε για τα παιδιά μου. Θέλω να αποδειχθεί μέχρι τέλους η αλήθεια».

«Στους δύο μήνες [σ.σ. σχέσης] πάνω έμεινε έγκυος η Ρούλα. Παντρευτήκαμε κατευθείαν», αναφέρει στην συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή της δημοσιογράφου. Ωστόσο, επισημαίνει σε ερώτηση της Νικολούλη ότι ήταν κοινή η επιλογή τους να κάνουν οικογένεια αμέσως και πως δεν θεώρησε ότι τα παιδιά θα σταματήσουν την τότε ανερχόμενη πορεία του στο ποδόσφαιρο και το τραγούδι.

«Το μόνο που ήξερα είναι ότι είχε κάνει μία απόπειρα αυτοκτονίας πριν γνωριστούμε αφού πέθανε η γιαγιά της. Είχα και έναν πρόσφατο χωρισμό και πέρναγε κατάθλιψη», απαντάει σε ερώτηση του εάν υπήρχε κανείς να τον «προειδοποιήσει» για την μέλλουσα γυναίκα του.

Σε γενικές γραμμές ο 30χρονος απέρριψε κάθε υπόνοια ότι είχε υποπτευθεί παρεκκλίνουσα συμπεριφορά της 33χρονης. Επέμεινε ότι η Πισπιρίγκου έδειχνε φυσιολογική συμπεριφορά και πως τίποτα δεν μαρτυρούσε τι συνέβαινε στην πραγματικότητα.

«Μέχρι και να φύγει η Μαλένα μου από την ζωή δεν υπήρχε καμία ένταση μεταξύ μας. Δεν είχε δείξει τίποτα το περίεργο μέχρι και τον θάνατο της Ίριδας. Αναρωτιόμαστε με την οικογένειά μου μέχρι και σήμερα πως γίνεται να μην είχε δείξει τίποτα, ειδικά προς τα παιδιά».

Ο Δασκαλάκης είναι και επίσημα αντίδικος της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία μέχρι πρότινος υποστήριζε. 

«Καταλαβαίνεις για τι χειριστικό άνθρωπο μιλάμε. Για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει, αν έχει γίνει έτσι. Γ*** τον έρωτα, για ποιον έρωτα μιλάμε;» καταλήγει αναρωτώμενος ο Μάνος Δασκαλάκης.

Δείτε όλη την συνέντευξη στην του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη

https://www.youtube.com/watch?v=M20fSwic3C0

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πάτρα: Εντολή από την ανακρίτρια να ανακτηθεί το tablet από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη τον αποκαλεί «μυθομανή και επιδειξιομανή» – «Είναι ύποπτη η στάση του»

Σφακιανάκης για Πάτρα: Βρέθηκε η προέλευση της κεταμίνης – Από άτομο «υπεράνω υποψίας»