Ο Σωτήρης Καραγεωργίου, όπως είναι το όνομα του άτυχου νεαρού βρέθηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Αθήνα, για να δει την σύντροφό του. Επρόκειτο να επιστρέψει το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ζήτησε χάρη από τον πατέρα, του να καθίσει ακόμη μία μέρα.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο δημοσιογράφος κοινοποίησε, μεταξύ άλλων, μία φωτογραφία από την κηδεία του ανιψιού του και στη λεζάντα έγραψε: «Όταν χάνεται το αίμα σου».

«Θυμάσαι που με ρωτούσες τις προάλλες, τι κάνει ο ανιψιός σου ο Παοκτσής; Πάει Χρήστο. Εξαϋλώθηκε. Είχαν πάει στην Αθήνα με τον φίλο του τον Αρειανό να δουν τις κοπέλες τους. Την Καθαρά Δευτέρα με πήρε για να με ρωτήσει εάν μπορούσε να μείνει μία ημέρα ακόμη. ‘Φυσικά, γιε μου’, του είπα, “αλλά την Τετάρτη σε περιμένω στην δουλειά”. Ήταν τόσο χαρούμενος”. Παύσις. “Συλλυπητήρια εξάδελφε”. Παύσις. “Οι αλήτες!” Παύσις. Δεν πειράζει. Ο Θεός μού έδωσε πολλά παιδιά και μου πήρε ένα» γράφει στη συνέχεια, περιγράφοντας τη συνομιλία του με τον πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού.

«Έως την προηγουμένη Τρίτη, ουδείς εκ της οικογενείας μας είχε “χαθεί” από βίαιο θάνατο. Η λέξις “χαθεί” –φευ! – δεν χρησιμοποιείται τυχαίως. Η σορός του ανηψιού μου δεν ανευρέθη και έπρεπε ο πρώτος μου εξάδελφος να μεταβεί στην Λάρισα, για να υποβληθεί σε τεστ D.N.A., ούτως ώστε να ταυτοποιηθεί μέλος του σώματος του υιού του, το οποίο σώμα, από ό,τι φαίνεται, είχε απανθρακωθεί» συνέχισε.