Τα περιστατικιά βίας μεταξύ ανηλίκων αυξάνουν δραματικά όπως παρατηρείται σε σχολεία ειδικότερα και αυτή τη φορά ένα ακόμα σκηνικό ξυλοδαρμού κατεγράφη στο περιστέρι.

Πρόκειται για βίαιο γεγονός μεταξύ ανηλίκων, αφού η νεαρή μαθήτρια ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητριές της και μάλιστα η στιγμή βιντεοσκοπήθηκε.

Βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Star, εμφανίζει τη 14χρονη μαθήτρια πεσμένη στο έδαφος να δέχεται επίθεση από 3 συμμαθήτριες της στο προαύλιο του σχολείου.

Δείτε το βίντεο:

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

«Πήγαμε στο “Παίδων” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…» πρόσθεσε ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση.