Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στους Αμπελόκηπους έξω από σχολείο στην Πανόρμου. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ελαφρά ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Τα δύο νεαρά άτομα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό ενώ αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μάνο Μεϊμαράκη που μίλησε στο OPEN κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Όλα άρχισαν γύρω στις 20:15, γύρω στα 50 μέτρα από το μετρό της Πανόρμου, έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών και αυτή την ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών που άνοιξαν πυρ σε ώρα αιχμής σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Αυτό που ερευνάται, είναι αν ο νεαρός που τραυματίστηκε ήταν το θύμα μιας μαφιόζικης επίθεσης και η γυναίκα, η παράπλευρη απώλεια.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας μέσα από κάμερες της περιοχής και μαρτυρίες που αναζητούν, προσπαθούν να διαπιστώσουν το δρομολόγιο του πιστολέρο για να φτάσουν στα ίχνη του, ενώ μέσα από το προφίλ του αγοριού, προσπαθούν να δουν, αν οι σφαίρες έρχονται από το παρελθόν του.