Ανάστατος είναι ο Πειραιάς από το ένοπλο επεισόδιο στο κέντρο της πόλης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9). Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό, καθώς ο 39χρονος βιοπαλαιστής, τον οποίο γνώριζε όλος ο Πειραιάς, ξεψύχησε λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του intronews.gr, ο δράστης, ένας 68χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής έφτασε στο σημείο, επί της οδού Πραξιτέλους 147 στον Πειραιά και με μία καραμπίνα πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον 39χρονο που εργαζόταν σε πάρκινγκ πλησίον καταστήματος ρούχων. Ο άνδρας χτυπήθηκε στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πειραιάς
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης διαμένει κοντά στο σημείο. Διαμαρτυρόταν και έκανε συχνά φασαρίες με τους παρκαδόρους της περιοχής (υπάρχουν δύο πάρκινγκ), ενώ κατέβηκε από το σπίτι του οπλισμένος, αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με τον παρκαδόρο.

Μάρτυρας ισχυρίζεται πως ο 68χρονος δεν σεβόταν το γεγονός πως οι δύο επιχειρήσεις εξυπηρετούσαν τα γύρω καταστήματα και συχνά εμπόδιζε το έργο τους.

Ο Πειραιάς και δη οι άνθρωποι του κέντρου της πόλης, έμειναν έκπληκτοι μπροστά στην εικόνα. Ο 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής και πατέρας τριών παιδιών, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πειραιάς, πυροβολισμός
Το θύμα κείτεται στην άσφαλτο (intronews.gr)