«Εγώ βρέθηκα μπροστά σε έναν άνθρωπο που ξαφνικά κατάλαβα ότι δεν το ξέρω καθόλου», επισήμανε η γυναίκα.

Θα το έλεγες και plot twist αυτό που σνέβη σε 50χρονη γυναίκα όταν έμαθε έπειτα από 15 χρόνια σχέσης ότι ο σύντροφός της ήταν παντρεμένος με παιδιά και του ζήτησε να χωρίσουν… Βίωσε φρικτές την οργή του και είδε έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να αναγνωρίσει πλέον.

Μία 50χρονη ανακάλυψε, έπειτα από 15 χρόνια, ότι ο σύντροφός της ζούσε μία παράλληλη ζωή, καθώς ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα και είχε δύο παιδιά. Αυτό ήταν κάτι που η γυναίκα αγνοούσε και όταν το έμαθε, ζήτησε από τον άντρα να χωρίσουν.

Ωστόσο, εκείνος δεν το αποδέχθηκε, αρχικά της έκανε αγωγές, ισχυριζόμενος ότι του έπαιρνε λεφτά και τα ζητούσε πίσω. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, ο άνδρας εκτύπωσε ημίγυμνες φωτογραφίες της γυναίκας και τις μοίραζε στην πολυκατοικία, όπου ζούσε η συγκεκριμένη γυναίκα, τοποθετώντας τις μέσα στα γραμματοκιβώτια των ενοίκων.

Και αν νομίζετε ότι αυτό ήταν όλο, ο άνδρας δεν σταμάτησε ούτε εκεί…

Όταν η γυναίκα προχώρησε παρακάτω τη ζωή της με νέο σύντροφο, βρήκε φωτογραφίες και του νέου συντρόφου και μοίρασε και τις δικές του φωτογραφίες στην πολυκατοικία της γυναίκας.

«Τα σοκ ήταν απανωτά από την ώρα που ανακάλυψα ότι είναι παντρεμένος. Αποχώρησα αξιοπρεπώς, χωρίς να κάνω καμία σκηνή και χωρίς να ενοχλήσω τη γυναίκα του, καθώς η γυναίκα δεν μου έφταιγε σε τίποτα. Αυτό δεν εκτιμήθηκε κι από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο εφιάλτης μου», είπε το θύμα μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

«Ξεκίνησε με ψευδείς αγωγές που αξιώνει από εμένα ποσά δυσθεώρητα με τη δικαιολογία ότι μου τα έδωσε -χωρίς να έχει στα χέρια του αποδεικτικά- έβαλε φωτογραφίες με εσώρουχα στην πολυκατοικία μου και είχε γράψει από κάτω το όνομά μου», ανέφερε.

«Εγώ δεν έχω γυμνές φωτογραφίες μέσα στο κινητό μου. Απλώς είχα φωτογραφίες με εσώρουχα, τις οποίες είχα τραβήξει από ένα κατάστημα που είχα πάει και δεν φαινόταν το πρόσωπό μου. Μπήκε μέσα στο κινητό που και τις πήρε. Από το κινητό μου ξεκίνησαν όλα. Απέδειξα ό,τι απάτες και υποκλοπές έχει κάνει μέσα από το κινητό μου. Έμπλεξε και τους οικείους στην προσπάθειά του να με εκδικηθεί», επισήμανε.

«Εγώ βρέθηκα μπροστά σε έναν άνθρωπο που ξαφνικά κατάλαβα ότι δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, γιατί εκ του ασφαλούς είχε την οικογένειά του σε άλλη πόλη. Υπήρχε μία πολλή μεγάλη χειραγώγηση», πρόσθεσε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση αυτή διαρκεί πέντε χρόνια.