Με αφορμή τη νέα της έκθεση ζωγραφικής, η Ρεβέκκα Καμχή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη την Κυριακή στον Alpha.

Μέσα σε όλα, η ζωγράφος μίλησε για την προσωπική της ζωή και την απόφαση να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφο της.

Ειδικότερα, η Ρεβέκκα Καμχή εξομολογήθηκε πως «αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε σύμφωνο συμβίωσης για διάφορους λόγους. Κακά τα ψέματα, ένας είναι επειδή αναγκάστηκε η Μαρίνα, σύντροφος μου τότε και τώρα είναι γυναίκα μου, να κάνει κάποιες εξετάσεις γιατί είχε κάτι που δεν ξέραμε τι ήταν.

Τελικά δεν ήταν τίποτα αλλά βρεθήκαμε στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα επίσημα να πάω. Δεν είχα καμία σχέση μαζί της, δεν είχα καμία συγγένεια, είμαι μια ξένη»

Είδατε ακόμα και το σύμφωνο συμβίωσης σαν έναν γάμο, με τις βέρες σας και τις δεξιώσεις σας» υπογράμμισε η δημοσιογράφος για να αποκριθεί με χαμόγελο η Ρεββέκα Καμχή ως εξής. «Ναι. Άμα παντρεύεσαι, θέλεις να το γιορτάσεις! Δεν το κάνεις κρυφά σε ένα γραφείο ή σε έναν συμβολαιογράφο.

Κάναμε ένα πολύ ωραίο πάρτι και περάσαμε τέλεια με τους φίλους της, τους φίλους μου, την οικογένεια, τα αδέλφια, τους θείους μου και την μαμά μου».

«Σπάσαμε ένα ποτήρι, που είναι εβραϊκό έθιμο (σ.σ.: λόγω καταγωγής) και ανεβήκαμε στις καρέκλες, το οποίο ήταν έκπληξη και μας έπιασε ένα άγχος».

«Η Μαρίνα κάλεσε την κόρη μου, την Ανατολή ένα βράδυ για να την ρωτήσει πριν μου το ζητήσει εμένα. Είναι πολύ συγκινητικό. Δείχνει σεβασμό γιατί μπαίνει στην οικογένεια, δεν είναι μόνο κάτι που αφορά μόνο αυτήν και εμένα» πρόσθεσε, ακόμα, η Ρεβέκκα Καμχή στη συνέντευξη που έδωσε στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.