Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εξαφάνιση μιας γυναίκας από το McKinney, το πτώμα της οποίας βρέθηκε την Κυριακή στο ψυγείο του συντρόφου της.

Η 35χρονη Heather Schwab αγνοούνταν από τον Ιούνιο, και έπειτα από αξιοποίηση πληροφορίας που έλαβαν οι Αρχές, εντόπισαν το πτώμα της στο ψυγείο του σπιτιού, του 42χρονου συντρόφου της, Chad Stevens.

Ο 42χρονος, που υποστήριζε πως η Schwab τον είχε εγκαταλείψει και δεν ήξερε πού βρίσκεται, συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με τους ερευνητές η Heather είναι νεκρή εδώ και ένα χρόνο.

Η μητέρα της, που ήταν και εκείνη που δήλωσε την εξαφάνισή της, αρχικά είχε αναφέρει στις Αρχές ότι είχε να δει την κόρη της περίπου έναν χρόνο, και πως είχαν απομακρυνθεί εξαιτίας διαφωνιών που είχαν, καθώς η νεαρή γυναίκα έκανε χρήση ναρκωτικών.

Παράλληλα ανέφερε πως είχε θέμα με την σχέση της κόρης της, καθώς πίστευε πως ήταν κακοποιητική και φοβόταν πως θα μπορούσε να την βλάψει.

Η μητέρα της ειδοποίησε ξανά την αστυνομία στις αρχές Νοεμβρίου, όταν η πρώην σύζυγος του Stevens επικοινώνησε μαζί της, και ισχυρίστηκε ότι ο Stevens είχε σκοτώσει την κοπέλα και την είχε θάψει στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Οι μαρτυρίες της πρώην συζύγου και της κόρης του δράστη για τις απειλές του, ενώ το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν στο ψυγείο

Οι ερευνητές μίλησαν με την πρώην σύζυγο και την κόρη του Stevenς, οι οποίες τους περιέγραψαν μια πρόσφατη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν μαζί του, για να τον ενημερώσουν ότι σύντομα θα γινόταν παππούς.

Τότε σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, ο κατηγορούμενος απείλησε την κόρη του πως θα σκότωνε το αγέννητο μωρό της.

Μέσα στον θυμό της, η κόρη του του είπε ότι θα έπρεπε να προσέχει τι λέει, γιατί ήξερε ότι η φίλη του είχε εξαφανιστεί, με εκείνον να της απαντά «άρα πιστεύεις ότι εγώ τη σκότωσα;».

Σύμφωνα τότε με τις καταθέσεις, ο Stevens «προδόθηκε» μόνος του και άρχισε να ρωτά την κόρη του πώς ήξερε για την αυλή και ένα σωρό άλλα τυχαία πράγματα, τα οποία η κόρη του δεν είχε αναφέρει και δεν γνώριζε.

Παράλληλα η πρώην σύζυγος και η κόρη του, τόνισαν στους ερευνητές ότι έκανε σχόλια σχετικά με την ποινή για την απόκρυψη ενός πτώματος, καθώς πίστευε ότι θα έπαιρνε μόνο πέντε χρόνια φυλάκιση.

Έπειτα από αυτές τις πληροφορίες, η αστυνομία έλαβε ένταλμα έρευνας για το σπίτι του Stevens στις 6 Νοεμβρίου.

Χρησιμοποιώντας στην αρχή drone, κατέγραψαν εικόνες από την πίσω αυλή του σπιτιού, όπου διαπίστωσαν πως είχε σκαφτεί, όμως το μακάβριο εύρημα ανακαλύφθηκε τελικά στο ψυγείο του.

Το πτώμα της Schwab βρέθηκε τυλιγμένο με άφθονη ποσότητα πλαστικού περιτυλίγματος, ενώ η είσοδος στην κουζίνα ήταν καλά κρυμμένη με λαμαρίνα.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, ο Stevens ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του πέθανε τον Ιούλιο και πως τοποθέτησε το πτώμα της στο ψυγείο, καθώς δεν ήξερε τι άλλο να κάνει.

Σχετικά με το τι τελικά συνέβη, παρουσίασε διάφορα σενάρια, καταλήγοντας τελικά στο ότι πέθανε όταν γλίστρησε στο ντους και χτύπησε το κεφάλι της, με τους γείτονές του να συμπληρώνουν πως όταν τον ρώτησαν πού είναι, είχε πει ότι πέθανε από καρκίνο.

Με πληροφορίες του Fox 4