Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ύστερα από τους διαλόγους του σταθμάρχη με τον διαχειριστή κυκλοφορίας του ΟΣΕ και την σταθμάρχη των Νεων Πόρων που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτονται νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Αστυνομία φαίνεται να έκανε αλκοτέστ στον σταθμάρχη και να βγήκε αρνητικό. Το αλκοτέστ όμως, έγινε μετά από 4,5 ώρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το δείγμα να έχει αλλοιωθεί μετά από τόσες ώρες και μπορεί να μην φαίνεται κάτι. Συγκεκριμένα, η ώρα της σύλληψης είναι 23:55 με το αλκοτέστ να γίνεται στις 04:21. H ουροληψία έγινε στις 04:57 ενώ η αιμοληψία έγινε στις 04:45.



Εκτός βαρδιών για τον Μάρτιο ήταν ο 59χρονος

Για τον μήνα Μάρτιο είχε τεθεί εκτός βαρδιών στο σταθμαρχείο Λάρισας, καθώς το πρόγραμμα βγήκε στις 25 Φεβρουαρίου και φαίνεται οτι δεν ήταν μέσα σε αυτές, ενδεχομένως επειδή οι συνάδελφοι του δεν τον εμπιστεύονταν. Το χαρτί βρίσκεται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΣΚΑΪ, από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι το όνομα του 59χρονου σταθμάρχη δεν υπάρχει σε καμία βάρδια του Μαρτίου στο σταθμαρχείο Λάρισας. Τον είχαν βάλει να εργάζεται σε πολύ μικρότερα σταθμαρχεία, όπως των Νέων Πόρων και της Καλαμπάκας, απ’ όπου περνούν πολύ λιγότερα τρένα.