Τον τελευταίο καιρό όλοι μιλάνε για την Sydney Sweeney, εξαιτίας της συμμετοχής στην επιτυχημένη σειρά του HBO Max, Euphoria. Για την ακρίβεια, η 24χρονη ηθοποιός σχεδόν πήρε πάνω της τη 2η σεζόν. Είναι μία από τις ανερχόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, μιας και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο της.

Η Sydney Sweeney δεν συστήθηκε τώρα για πρώτη φορά, αφού έχει πρωταγωνιστήσει στο Everything Sucks του Netflix, ενώ συμμετείχε στο The Handmaid’s Tale του Hulu και στη μίνι σειρά του HBO, Sharp Objects. Το Euphoria είναι αυτό που την ανέδειξε, τοποθετώντας μια πόρτα μπροστά της για μια λαμπρή καριέρα. Και όλα δείχνουν ότι θα την ανοίξει και μελλοντικά θα δούμε ωραίες δουλειές από εκείνη.

Ποια είναι η Sydney Sweeney

Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1997 στο Spokane της Ουάσινγκτον και από πολύ νωρίς εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την υποκριτική, όταν ένα συνεργείο γυρισμάτων είχε επισκεφτεί την πόλη της για μία ανεξάρτητη παραγωγή. Σε ηλικία 12 ετών υπέβαλε ένα επιχειρηματικό σχέδιο στους γονείς της για να τους πείσει να της κάνουν μια ακρόαση κι εκείνοι αποφάσισαν να τη στηρίξουν. Έτσι μετακόμισε στο Λος Άντζελες, για να την ακολουθήσει λίγο αργότερα και η υπόλοιπη οικογένειά της. «Το πενταετές πλάνο εξηγούσε λίγο πολύ τι θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου αν με άφηναν να το κάνω, τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσω και τα πράγματα για τα οποία έπρεπε να δουλέψω σκληρά», έχει δηλώσει σε συνέντευξη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Ξεκαθάρισε στον εαυτό της ότι ο δρόμος δεν θα ήταν εύκολος, αλλά θα ξεπερνούσε τα εμπόδια. Σπουδάζει, εργάζεται σκληρά και αρχίζει να κάνει συμμετοχές στο Pretty Little Liars και το Grey’s Anatomy, προτού πάρει τους πραγματικούς ρόλους, το 2018. Η προσέγγισή της στην υποκριτική είναι να εμβαθύνει στον ρόλο: κρατά σημειωματάρια όπου αναπτύσσει τις ζωές των χαρακτήρων για να ταυτίζεται πλήρως, όπως είπε στο Whowhatwear.

Η καριέρα της ξεκίνησε με τη σειρά του Netflix, Everything Sucks!, και μια ταινία ψυχολογικού θρίλερ του 2018, Sharp Objects, του HBO, ρόλο για τον οποίο μελέτησε ιστορίες κοριτσιών που αυτοτραματίστηκαν, ενώ επισκέφτηκε και ψυχιατρικά νοσοκομεία για να εντρυφήσει περισσότερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Στο Euphoria υποδύεται την Cassie Howards, μία cheerleader με ένα διαβόητο easy-girl παρελθόν από το οποίο δεν μπορεί να απαλλαγεί. Μπορεί στην πρώτη σεζόν ο χαρακτήρας της να φαίνεται πολύ flat, αυτό δεν ισχύει για τη δεύτερη. Ο ρόλος της βέβαια αποτελείται από πολύ γυμνό, κάτι που η ίδια έχει σχολιάσει σε συνέντευξη της. «Η δουλειά που κάνουμε με τον intimacy coordinator είναι εξαιρετική και η συνεργασία μου με τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και δημιουργό της σειράς, Sam Levinson επίσης. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω νιώσει ότι η Cassie δεν χρειαζόταν να βγάλει την μπλούζα της, όπως ήταν γραμμένο στο σενάριο. Το έχω πει στον Sam και η άποψή μου έχει εισακουστεί. Ποτέ δεν με έχει πιέσει να κάνω κάτι που δεν θέλω».

Η ίδια βέβαια έχει ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, αφού ξεκίνησε την εταιρεία παραγωγής Fifty Company, με την οποία έκανε την παραγωγή και το σενάριο του The Players Table, τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος They Wish They Were Us της Jessica Goodman, με την τραγουδίστρια Halsey στο καστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Eκτός από την υποκριτική, παθιάζεται με το διάβασμα, καταβροχθίζει τρία βιβλία κάθε καλοκαίρι και επίσης μαθαίνει πως διορθώνει πράγματα, ειδικά vintage αυτοκίνητα. Προερχόμενη από μια οικογένεια που λατρεύει οτιδήποτε γύρω από τα αυτοκίνητα, της ήταν εύκολο να αγοράσει ένα Ford Bronco του 1969 και να το λύσει και να το συναρμολογήσει μόνο της.

Η ξεχωριστή της ομορφιά παρουσιάζεται σχεδόν καθημερινά στους 8,6 εκατομμύρια followers που μετρά ο λογαριασμός της στο Instagram. «Με τη δουλειά μου στο Euphoria ανέκτησα την αυτοπεποίθησή μου», δήλωσε σε συνέντευξή της. «Είμαι μία ωραία, σέξι νέα γυναίκα. Είμαι ηθοποιός και έχω γυρίσει γυμνές σκηνές. Είμαι πολύ καλή στη δουλειά μου».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Sam Asghari: Ποιος είναι ο σύντροφος της Britney Spears και πατέρας του τρίτου παιδιού της;

Από το Sex Education στην επιτυχία του Bridgerton: Ποια είναι η Simone Ashley;

Ο Γιάννης Κατινάκης θα ήθελε να μιλάμε για τους ανθρώπους με βάση το αν αγαπούν κι όχι την σεξουαλική τους ταυτότητα