Δριμύ κατηγορώ από το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, στον απόηχο των εκολγών στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για «μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα της Αριστεράς σε απολιτίκ κόμμα-μάνατζερ», κάνει λόγο η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25, που μόλις ένα 24ωρο από την εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέου προέδρου, τοποθετείται με ανακοίνωσή του με σκληρή γλώσσα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «καταλήγει στην άνευ όρων παράδοση του πάλαι ποτέ Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην λογική της μιντιακής πασαρέλας και της αυτοκρατορίας του θεάματος», όπως χαρακτηριστικά καταλήγει η τοποθέτηση.

Η ανακοίνωση του ΜΕΡΑ25 αναλυτικά:

Παρακολουθούμε με λύπη το τελευταίο στάδιο της μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα της Αριστεράς σε απολιτίκ κόμμα-μάνατζερ. Η διαδικασία ξεκίνησε με την δήλωση μετανοίας για το ΟΧΙ, κορυφώθηκε με την αποτελεσματική εφαρμογή των «αριστερών» Μνημονίων και, σήμερα, καταλήγει στην άνευ όρων παράδοση του πάλαι ποτέ Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην λογική της μιντιακής πασαρέλας και της αυτοκρατορίας του θεάματος. Το κενό που αφήνει πίσω του μόνο ενωτικά, αγωνιστικά και νηφάλια μπορεί να αναπληρώσει ο κόσμος της Αριστεράς.