Υπενθυμίζεται πως στην Πλεύση το κλίμα είναι βαρύ μετά την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να αλλάξει τις θέσεις των υποψηφίων για τη Βουλή στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Μπιμπίλας: «Ο αρχηγός του κόμματος έχει δικαίωμα από τον νόμο να καταρτίζει τις λίστες, όπως θέλει»

«Ο αρχηγός του κόμματος έχει όντως δικαίωμα από τον νόμο να καταρτίζει τις λίστες όπως αυτός θέλει. Το είχε πει πάρα πολλές φορές στις συνεδριάσεις που κάναμε ότι αν πάμε σε δεύτερες εκλογές, θα καταρτιστούν οι λίστες διαφορετικά και με καινούργια άτομα που θα προστεθούν», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και συνέχισε: «Δεν έχει προστεθεί στις λίστες μόνο ο κ. Καραναστάσης (σ.σ.: ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου), έχουν προστεθεί κι άλλοι άνθρωποι. Επίσης, να τονίσω ότι οι κυρίες που ήρθαν πρώτες, ήταν και πρώτες στη σειρά λόγω του ονόματος. Αν παρατηρήσετε δηλαδή, έχουν βγει κυρίως τα άλφα ή τα δέλτα».

«Καταλαβαίνω την πικρία κάποιων ανθρώπων, αλλά πρέπει και εκείνοι να καταλάβουν ότι αφού μπήκαν στα ψηφοδέλτια την τελευταία στιγμή στην Πλεύση και δεν είναι όπως είμαστε εμείς, 7 και 8 χρόνια στο κόμμα, από την στιγμή που δημιουργήθηκε, θα πρέπει να καταλάβουν ότι μπήκαν για να βοηθήσουν», πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.