Έκπληκτο άφησε τον Γιώργο Μελιγγώνη στο δελτίο ειδήσεων του Kontra την Τετάρτη ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική Λάζαρος Καραούλης κάνοντας συμβολικά δώρο τη σημαία με τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

«Η σημαία του ΠΑΣΟΚ συμβολίζει πάρα πολλά για εμάς και θέλω να καλέσω τον κόσμο από την εκπομπή σας στις 25 Ιουνίου να τον μεθύσουμε τον ήλιο, να ψηφίσει Αξιόπιστη Προοδευτική Αντιπολίτευση που έχει τόσο πολύ ο τόπος και η κοινωνία», δήλωσε ο Λάζαρος Καραούλης.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι τυχοδιωκτισμός να φέρνουμε εθνικά θέματα προεκλογικά όπως αυτό της Ροδόπης, ειδικά όταν και τα δύο κόμματα έχουν τη φωλιά τους λερωμένη, η ΝΔ με τον υποψήφιο Βουλευτή της που είναι εκτεθειμένος στα έγγραφα της ΕΥΠ, και οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν δηλώνουν το αυτονόητο, ότι είναι πιστοί στο σύνταγμα και τους νόμους και φυσικά την συνθήκη της Λωζάνης που μιλάει για Μουσουλμανική και όχι για Τουρκική μειονότητα.

Μίλησε επίσης για την συστηματική απαξίωση των ΕΛΤΑ όπου βρέθηκε το πρωί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, όπου κυριαρχεί η έλλειψη οράματος, η μη ολοκλήρωση του μετασχηματισμού, οι εργαζόμενοι των δύο ταχυτήτων με ενοικιαζόμενο προσωπικό, με προσωπικό χαμηλού μισθολογικού κόστους.

Ως ΠΑΣΟΚ μιλάμε για κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη, μιλάμε για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, του ξεπαγώματος των τριετιών, της μισθολογικής σύγκλισης με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Αναφέρθηκε στο πόρισμα των πραγματογνώμων για τα Τέμπη, όπου είναι φανερό το πελατειακό κράτος που είχαν στήσει, με τα γαλάζια παιδιά, το ρουσφέτι του σταθμάρχη, την έλλειψη τηλεδιοίκησης από το 2016 που όφειλαν να την έχουν ολοκληρώσει εδώ και 7 χρόνια!

Διαφάνεια, αξιοκρατία και αξιοπρέπεια για τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τα ΕΛΤΑ, τον ΟΣΕ, το ΕΣΥ, μόνο με ΠΑΣΟΚ ισχυρό στις 25 Ιουνίου!