Στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν μάθει να βγαίνουν στο… γυαλί και στα ραδιόφωνα και να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Εξ ου και… έφαγαν 20 μονάδες στο κεφάλι. Αφού πήρε μήνες και χρόνια στον Αλέξη Τσίπρα για να το κατανοήσει, τους έκοψε το βήχα. Πλέον τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις θα κάνουν μόνο όσους επιλέγει το κόμμα.

Η, δε, Εφη Αχτσιόγλου είναι ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο, με μεγάλο ποσοστό αποδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ μεγάλο. Ωστόσο αφενός η ίδια δεν έχει αρχηγικές βλέψεις, αφετέρου προμοτάρεται ήδη από το «σύστημα» άλλη. Επίσης γυναίκα για διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως γράφει η αποκαλυπτική στήλη Back Door:

«…η Ρένα Δούρου. Κρίνοντας άλλωστε και από την υπερπροβολή που απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες, είναι φως φανάρι. Μάλιστα μετά την παρουσία της στον ΑΝΤ1 αρκετοί μιλούσαν, στα… πηγαδάκια, για αρχηγική εμφάνιση. Αρκετοί μάλιστα στο περιβάλλον της διαρρέουν ότι ο Τσίπρας δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ετοιμάζονται για εσωκομματικές κόντρες σε περίπτωση που από τη δεύτερη κάλπη δεν προκύψει ανασύνταξη δυνάμεων για τον ΣΥΡΙΖΑ…».