Τρώνε πλέον τα σωθικά τους οι άλλοτε «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η ρήξη που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα δεν λέει να καλυφθεί και τα λόγια που λέγονται είναι σκληρά, ενώ οι διαγραφές και οι αποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν.

Δεν έχει τέλος η εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την απόφαση Κασσελάκη διαγραφή από το κόμμα του Νίκου Φίλη, του Δημήτρη Βίτσα και του Πάνου Σκουρλέτη.

Ο τελευταίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων πως «επώνυμοι που υπογράφουν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι 50 τρολ στο διαδίκτυο.

Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», δείχνοντας ουσιαστικά πως στρώθηκε ο δρόμος για να έρθει ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σκουρλέτης Τσίπρας Γεροβασίλη

Σκουρλέτης: Να πάρουν θέση Τσίπρας, Παππάς και Γεροβασίλη

Παράλληλα ο κ.Σκουρλέτης πρόσθεσε πως η εκλογή Κασσελάκη έχει στοιχεία εξαπάτησης λέγοντας «αυτά που είπε στο ΣΕΒ δεν τα είχε πει όταν ήταν υποψήφιος. Δεν τα ήξερε ο κόσμος αυτά» και τόνισε πως εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να πάρουν θέση και να μιλήσουν ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του κόμματος πρόσθεσε πως «υπήρχε μία προετοιμασία που έδωσε το περιθώριο στον κ.Κασσελάκη για να κερδίσει.

Όταν το 2019 είπαμε πως πρέπει να κάνουμε ένα διάλογο και μία αυτοκριτική, αλλά κανένας δεν ήθελε» και τόνισε «είναι κατάντια ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα».

Εχουμε εξασφαλίσει μεγάλο ρόλο στις θεατρικές επιθεωρήσεις με αυτά που γίνονται στο ΣΥΡΙΖΑ

«Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με συρρίκνωση. Έχουμε εξασφαλίσει μεγάλο ρόλο στις θεατρικές επιθεωρήσεις με αυτά που γίνονται στο κόμμα.

Έχουμε βίαιη ιδεολογική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την πορεία όσοι είμαστε αντίθετοι θα βρεθούμε απέναντι».