Σε συνέντευξη που παραχώρησε κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού στην εκπομπή «Το Πρωινό», περιέγραψε το πως περνάνε την ώρα τους οι Χρυσαυγίτες στις φυλακές.

«Μια μέρα που περνούσα από το αρχιφυλακείο, άκουσα τον αρχιφύλακα που φώναζε “γρήγορα έχουμε επεισόδιο στην εκκλησία”, που εκεί φυλάσσονταν οι Χρυσαυγίτες , όταν έρχονται και τσακώνονταν ο Λαγός με τον Κασιδιάρη, γιατί έχουν ιδεολογικές αποκλίσεις σοβαρές και αναγκάστηκε η υπηρεσία να τους χωρίσει», ανέφερε αρχικά ο κρατούμενος.

«Δεν δεχόμαστε Χρυσαυγίτες»

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τον λόγο που οι Χρυσαυγίτες φυλάσσονται στην εκκλησία απάντησε: «Γιατί μέσα στη φυλακή δεν γίνεται να μπουν οι Χρυσαυγίτες, θα φάνε ξύλο από εμάς τους υπόλοιπους κρατούμενους, διότι είναι φασίστες, είναι ρατσιστές.

Είναι σκουπίδια για εμάς. Δεν το συζητάμε, τι δουλειά έχουν μαζί με εμάς στην πτέρυγα; Για κανένας λόγο.

Είναι χειρότεροι από τους βιαστές και στον Δομοκό είναι σε πτέρυγα που είναι διαχωρισμένη. Στον κάτω όροφο, οι Χρυσαυγίτες και στον πάνω όροφο άλλοι. Μεταξύ τους έχουν συμβιβαστεί μέσω της υπηρεσίας και δεν έχουν πρόβλημα. Συνυπάρχουν δηλαδή.

Και ο Λαγός με τον Κασιδιάρη είναι στην ίδια πτέρυγα στο Δομοκό, αλλά εκεί δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ο ένας έχει αρχίζει και ζητάει συγγνώμη στην κοινωνία και καλά για να πάρει τα ελαφρυντικά. Ο άλλος είναι αμετανόητος και ο Ευρωβουλευτής ο Λαγός και φωνάζει και αυτά που φωνάζει στη γυναίκα, τη μάνα του Φύσσα που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ η γυναίκα.

Ο αισχρός, ο παλιάνθρωπος. Σκότωσαν το παιδί τσάμπα και είχαν το θράσος να λένε στη μάνα του θανόντος αυτό το πράγμα.

Οι Χρυσαυγίτες πίσω από τους Σπαρτιάτες

Και ο Κασιδιάρης πάλι τα ίδια, τα δικά του. Ενώ τώρα έβαλε και μπροστινό, front man έβαλε τον Στίγκα και αυτός είναι από πίσω, αφού τον ευχαρίστησε, εντάξει, ξεκάθαρα τα πράγματα».

Ακόμη εξέφρασε την άποψη του για την παρουσία των Σπαρτιατών στη Βουλη. «Έχουν κατακτήσει οκτώ έδρες, δέκα έδρες μάλλον. Παραπάνω. Τραγικό είναι. Είναι τραγικό για όλη την κοινωνία, που δεν είναι μόνο ένα κόμμα ακροδεξιό, είναι τρία.

Είναι ο Βελόπουλος που είναι πιο σοφτ, είναι η Νίκη, που είναι χριστιανό – ορθόδοξο ρατσιστοκόμμα και οι Σπαρτιάτες που από το όνομα και μόνο καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο tweet του Ηλία Κασιδιάρη μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κυνηγάνε όλους τους άλλους που υποτίθεται έχουν κινητά και τον Κασιδιάρη τον αφήνουν, γιατί εντάξει, είναι πολιτικό πρόσωπο και ξέρουν ότι έχει μια α’ δυναμική την οποία όλοι τον φοβούνται».