Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα, επικεφαλής του κόμματος Σπαρτιάτες, όπου ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη για την στήριξή του, ρίχνοντας τις μάσκες, ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης σε μακροσκελή ανάρτησή του στο twitter συνεχίζει τις προκλήσεις.

Στην ανάρτηση που έβγαλε αναφέρει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας το ρόλο του στους Σπαρτιάτες, ενώ πραγματικά αποτελεί απορίας άξιο ότι συνδέει το ναζιστικό μόρφωμα που παίρνει τον εισιτήριο για τη Βουλή με τη Δημοκρατία!

«Επί τέσσερα χρόνια αντιμετώπισα έναν πόλεμο ολοκληρωτικό, ο οποίος φαινομενικά είχε στόχο εμένα, στην πραγματικότητα όμως στρεφόταν ενάντια στην Ελεύθερη βούληση των πολιτών, τις ελεύθερες εκλογές και την ίδια τη Δημοκρατία. Τελικά το σύστημα ηττήθηκε κατά κράτος, απέτυχε να απαγορεύσει το πηγαίο αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων για μία ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση. Έγινε ήδη το πρώτο βήμα για την καθιέρωση μιας κραταιάς Εθνικής παράταξης στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως συμβαίνει σήμερα στα πιο σοβαρά Ευρωπαϊκά κράτη. Η κυβέρνηση επιχείρησε να ανατρέψει αυτό το ισχυρό πανευρωπαϊκό ρεύμα με την παράνομη φυλάκισή μου, με δόλιες απαγορεύσεις και αντισυνταγματικές τροπολογίες. Απέτυχε οικτρά, γιατί όσο πιο βίαια επιτίθεσαι σε μία ιδέα, τόσο περισσότερο την χαλυβδώνεις και την εδραιώνεις στη συνείδηση του λαού και του έθνους. Το σύστημα διέδιδε ότι οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ δεν έχουν καμία προοπτική λόγω του ελάχιστου διαθέσιμου χρόνου προετοιμασίας, πίστεψαν πως θα πέσουμε για την τιμή των όπλων, όπως οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στις Θερμοπύλες, αλλά στην πράξη όμως νικήσαμε όπως οι Αθηναίοι στο Μαραθώνα. Συντρίψαμε έναν εχθρό αλαζονικό και υπερφίαλο, που διέθετε μεγάλη αριθμητική υπεροπλία, δεν διέθετε όμως υψηλή στρατηγική».

Παράλληλα αναφέρεται και στη γνωστή τροπολογία:

«Το σύστημα έκανε απίστευτο θόρυβο επί μήνες, διαφημίζοντας τις αλλεπάλληλες αντισυνταγματικές τροπολογίες του, φτάνοντας στο έσχατο σημείο της εγκληματικής καταπάτησης της νομιμότητας και της κακουργηματικής απόπειρας δωροδοκίας ανωτάτων δικαστικών λειτουργών. Αυτοί οι ανερμάτιστοι ελιγμοί δεν ήταν απλά ο θόρυβος πριν την ήττα, ήταν η καλύτερη διαφήμιση και η πιο απτή απόδειξη της γνήσιας αντισυστημικότητας του εθνικού αγώνα».

Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα, οι δηλώσεις Κασιδιάρη πραγματικά αποτελούν πρόκληση τόσο για την πολιτεία και τη Δημοκρατία, όσο και για τη Δικαιοσύνη.