Οργισμένη ανακοίνωση κατά της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη εξέδωσε την Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως προανήγγειλε, πρόκειται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό του διότι, όπως αναφέρει, τον δυσφημεί.

«Έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι ουδεμία σχέση έχω από πολλών ετών με τη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη. Η συγκεκριμένη, πάρα τις συνεχείς προφορικές προτροπές μου, τόσο στο επαγγελματικό της site, όσο και στις λίγες αγορεύσεις στα ποινικά δικαστήρια που επιλέγεται, χρησιμοποιεί συνεχώς το ονοματεπώνυμό μου, για ευνόητους λόγους», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε δήλωσή του.

«Δυστυχώς, έρχομαι στη δύσκολη θέση να δηλώσω ότι θα καταθέσω εις βάρος της, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου διότι με δυσφημεί.

Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή τη δήλωση, διότι από τους εκατοντάδες νεαρούς ασκούμενους δικηγόρους που ασκήθηκαν στο γραφείο μου τα τελευταία σχεδόν 50 χρόνια που ασκώ το λειτούργημά μου και άλλοι έγιναν επίλεκτοι Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι, η συγκεκριμένη κυρία είναι από τις λίγες περιπτώσεις που χρησιμοποιώντας στο επαγγελματικό της site το ονοματεπώνυμό μου, για διαφημιστικούς λόγους, με δυσφημεί» καταλήγει ο γνωστός ποινικολόγος.