Ο Κώστας Σλούκας, αποτελεί ξανά παρελθόν για τον σύλλογο του Πειραιά, μια και η βασική διαφωνία του παίκτη δεν συσχτίστηκε με χρηματικές απολαβές και τύπο συμβολαίου, αλλά με το ρόλο που θα έχει και τον χρόνο συμμετοχής του πιο συγκεκριμένα.

Ως λόγος που θα έφερνε τις δύο πλευρές σε μεγαλύτερη απόσταση, είχε ακουστεί με τη λήξη της σεζόν ήδη, όταν ο ίδιος ο παίκτης αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν χρησιμοποιείται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον βαθμό που ο ίδιος θα ήθελε, με τον προπονητή τον ερυθρολεύκων να απαντά εμπεριστατωμένα και υπεραναλυτικά, πως το ζήτημα είναι ο χρόνος που μοιράζετε στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πιο αναλυτικά δε, ο Μπαρτζώκας είχε εξηγήσει σε σχετική του συνέντευξη πως διαδραματίζει σημαντικό ρόλο το ιστορικό κάθε παίκτη, η θέση στην οποία αγωνίζεται, η ηλικία και μια σειρά ακόμα παραγόντων που επηρεάζουν το ρόλο και του Κώστα Σλούκα. Στόχος άλλωστε, είναι η βέλτιστη δυνατή διαχείριση του καθενός ώστε να ανταποκριθούν στο σύνολο των διοργανώσεων σε σταθερό επίπεδο και με διάρκεια, αποφεύγοντας την πιθανότητα τραυματισμών.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε σταθεί και στον κομβικό ρόλο του Σλούκα σε σχέση με το παιχνίδι του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι εκείνος που αποφασίζει πώς θα εξελιχθεί η επίθεση όταν βρίσκεται στο παρκέ, απόδειξη της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του άλλοτε μαέστρου της ομάδας που το μεσημέρι της Πέμπτης έμεινε ελεύθερος και επίσημα.

Δείτε όσα είχε υποστηρίξει ο κόουτς Μπαρτζώκας λίγο μετά το τέλος της σεζόν: