Μπορεί η σύντροφος του Νεϊμάρ Μπούνα Μπιανκάρντι να επιτρέπει στον Βραζιλιάνο επιθετικό να διατηρεί παράλληλες σχέσεις υπό… προϋποθέσεις, παρότι η ίδια είναι έγκυος, εντούτοις η αδελφή της δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον κράξει δημοσίως.

Με ένα story που έκανε στο Instagram, επιτέθηκε στον Νεϊμάρ γράφοντας μεταξύ άλλων «γελάς ενώ θα έπρεπε να νιώθεις αηδία».

«Σας συνιστώ να σταματήσετε να αντιμετωπίζετε σοβαρές καταστάσεις με γέλιο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν δεν έχεις ευθύνη και δέσμευση για τον άλλο. Εκτός από το ότι περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που του φέρονται σαν Θεό που χειροκροτούν τις μαλακίες του. Τα σχόλια της φωτογραφίας όπου αναγνωρίζει την προδοσία το αποδεικνύουν.

Πολλοί παραθέτουν στίχους Θεού και Βίβλου. Κάνει πλάκα με την κατάσταση αντί να νιώθει ντροπή. Γελάς στα social media και βάζεις την αδερφή μου σε λάθος θέση για άλλη μια φορά. Νομίζεις ότι οι άλλοι θέλουν να σε γκρεμίσουν, αλλά πέφτεις κάτω μόνος σου. Ένας άνθρωπος που αρνείται να είναι άντρας, αρνείται να ωριμάσει και να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι κάνει.

Για όσους πιστεύουν ότι η αδερφή μου είναι σε αυτή τη σχέση για συμφέροντα, χρήματα και φήμη, ας καταλάβουν μια για πάντα: δεν το έχει και δεν το χρειάζεται. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα είδος συμβολαίου ή συμφωνίας (που θα επέτρεπε στον παίκτη να είναι άπιστος). Αυτό είναι εξαιρετικά προσβλητικό για κάποιον που έχει μεγαλώσει σε μια σωστή οικογένεια».

Νεϊμάρ