Σε αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας στη Βραζιλία, για την παραμονή στο Brasileirão, σημειώθηκαν απίστευτα επεισόδια, μεταξύ οπαδών της Κοριτίμπα και της Κρουζέιρο.

Η Κοριτίμπα ήταν γηπεδούχος και σκόραρε, με το γκολ του Ρόμπσον να ελέγχεται από τον VAR. Όμως, στη διάρκεια του ελέγχου, οπαδοί και των δύο ομάδων άρχισαν να κινούνται προς τον αγωνιστικό χώρο, μέχρι που εισέβαλαν στο χορτάρι και άρχισαν τις μάχες σώμα με σώμα, με τους σεκιούριτι να μην μπορούν να τους συγκρατήσουν.

Οι συγκρούσεις ήταν σφοδρές, αλλά δεν κράτησαν πολύ, αφού επενέβη και η αστυνομία. Επιστρατεύτηκε μέχρι και ελικόπτερο της Παρανά που πετούσε πάνω από τη Βίλα Καπανέμα, στην προσπάθεια καταστολής.

Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για τριάντα λεπτά, μέχρι να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή θα διακοπεί οριστικά. Στο μεσοδιάστημα έγινε γνωστό ότι το γκολ ήταν νόμιμο κι η Κοριτίμπα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στη σύσκεψη για την απόφαση του αγώνα συμμετείχε και ο μεγαλομέτοχος της Κρουζέιρο, ο Ρονάλντο, μαζί με ανθρώπους των γηπεδούχων, αστυνομία και τον διαιτητή. Εν τέλει, με την κατάσταση να ηρεμεί, αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους.