Πριν από λίγες ημέρες ο Νεϊμάρ έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Απόλαυσε για λίγες ώρες την κόρη του και εν συνεχεία ενσωματώθηκε στην Εθνική Βραζιλίας για το παιχνίδι με τη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026. 

Η “Σελεσάο” όμως δεν μπόρεσε να κερδίζει τη Βενεζουέλα (1-1) και ο Νεϊμάρ δέχτηκε ένα κουτάκι με ποπ κορν στο κεφάλι από φίλαθλο της Βραζιλίας την ώρα που πήγαινε στη φυσούνα. 

Στη Βραζιλία υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την ισοπαλία και πριν από λίγες ώρες η δυσαρέσκεια μετατράπηκε σε οργή. Ο λόγος; Δημοσιογράφος από την χώρα του καφέ αποκάλυψε ότι λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τη Βενεζουέλα τρία “αστέρια” της ομάδας πέρασαν τη νύχτα με ωραίες γυναίκες σε πάρτι που οργανώθηκε σε ξενοδοχείο. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ματέους Μπάλντι οι  Νεϊμάρ, Βινίσιους, Ριτσάρλισον ήταν οι… δράστες. 

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έμεινε στο ξενοδοχείο με τη Ρεμπέκα Ριμπέιρο, ο Βινίσιους με τη Λετίσια Σοτζίρο και ο Ριτσάρλισον με τη Ρίτα Λόπες.

«Σε ένα ηχητικό του WhatsApp που κυκλοφορεί στη Βραζιλία, μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Νεϊμάρ έμεινε με τη Ρεμπέκα Ριμπέιρο, ο Βινίσιους Τζούνιορ με τη Λετίσια Σογκίρο και ο Ριτσάρλισον συναντήθηκε με τη Ρίτα Λόπες. Σε ένα βίντεο που γίνεται επίσης viral κάποιοι επισημαίνουν ότι στην εικόνα της ξανθιάς γυναίκας που εμφανίζεται ήταν η influencer Λετίσια Σογκίρο η οποία έφυγε το πρωί από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα της Βραζιλίας», γράφουν στη Βραζιλία. 

Η Ρεμπέκα Ριμπέιρο έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες ότι βρέθηκε με τον Νεϊμάρ και απιελεί με μυνήσεις. Οι άλλες δύο κοπέλες δεν έχουν πάρει θέση. 

Πάντως, όπου υπάρχει… καπνός υπάρχει και φωτιά.