Είναι διαφορετικές, έχουν άρωμα ιστορίας και σίγουρα μια ιστορία ιδιαίτερη να πουν και μόνο που τις βλέπεις. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις στο μπάσκετ, στο μουσείο της Ακρόπολης το απόγευμα της Δευτέρας (18/9). Ήδη το πρωί της Τρίτης (19/9) η πρώτη παρτίδα εξαφανίστηκε..

Ναι, τόσο πολύ άρεσαν στον κόσμο της ομάδας, με την Ακρόπολη να κάνει σίγουρα τη διαφορά στο σχέδιο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να τονίσει τη σύνδεση με τις ρίζες του, με την πόλη όπου εδρεύει και με το (παγκόσμιο) σύμβολο αυτής.

«Είμαι περήφανος ως Έλληνας. Νιώθω δέος που βρίσκομαι σε αυτό το μέρος. Πρέπει να πω ότι η μέρα είναι ιδιαίτερη. Είναι μια ιστορική στιγμή που εμφανίζεται η Ακρόπολη στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια μεγάλη έμπνευση και μια πολύ ωραία φανέλα. Έκλεψα και την είδα νωρίτερα. Εύχομαι να φέρει τύχη», είπε ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις που έκανε κατά την εκδήλωση της παρουσίασης, στο μουσείο της Ακρόπολης.

Το sold out είναι ήδη γεγονός για την πράσινη έκδοση της φανέλας. Ευτυχώς για όσους δεν πρόλαβαν θα ακολουθήσει λίαν συντόμως και νέα παρτίδα. Που δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση, ίσα ίσα, αν γίνει και αυτή ανάρπαστη, όπως και η λευκή βεβαίως…

Παναθηναϊκός

Photo Credits: www.paobc.gr