Την απάτητη κορυφή της Super League 1 μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέκτησε η Κάτια Κοξένογλου. Είναι η πρώτη φορά που γυναίκα αναδεικνύεται σε αυτό το αξίωμα σε έναν σκληρά ανδροκρατούμενο χώρο.

Η Κάτια Κοξένογλου είναι η αντιπρόεδρος του Ατρόμητου. Η ίδια έχει μακρά παρουσία στα ποδοσφαιρικά πράγματα, καθώς εδώ και χρόνια συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιου του Ατρομήτου. Είχε εκλεγεί, μάλιστα, και αντιπρόεδρος του Ατρόμητου την τελευταία τριετία.

Τον Μάιο του 2020, η  Κάτια Κοξένογλου έγινε η πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League 1 και από σήμερα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ποδοσφαιρικής λίγκας, έστω και προσωρινή.

Η «Σιδηρά Κυρία» του Ατρόμητου διαδέχθηκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτηση του λίγο πριν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και αν δεν αποφέρει καρπούς η προσπάθεια εύρεσης διαδόχου (ήδη αρνήθηκε ο Ηλίας Πουρσανίδης του ΟΦΗ) δεν αποκλείεται να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο.

Ποια είναι η Κάτια Κοξένογλου

«Αν θα το πάρουμε από τότε που ξεκίνησα στο ποδόσφαιρο, από τη γραμματεία έχω περάσει από όλες τις θέσεις και χαίρομαι γιατί μπορώ αυτή τη στιγμή να διευθύνω και να αντιλαμβάνομαι όλες τις θέσεις και όλους τους συνεργάτες μου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να μπορώ να βοηθήσω. Εξελίχθηκα μαζί με την ομάδα και απέδειξα ότι μπορώ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.