Μια είδηση «βόμβα» έρχεται να ρίξει ακόμα περισσότερες σκιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς σε επώνυμη επιστολή που εστάλη στην εισαγγελία, στον Άρειο Πάγο, περιγράφεται λεπτομερώς ο τρόπος με τον οποίο πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Super League 1 στοιχημάτιζαν σε στημένα παιχνίδια των ίδιων τους των ομάδων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, ο συντάκτης της επιστολής είναι παράγοντας του ποδοσφαίρου και η καταγγελία που κάνει αφορά στην προηγούμενη σεζόν και το πρωτάθλημα της SL1.

Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, δύο από τους προέδρους στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα και μάλιστα περιορίστηκαν στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου που είχε ευρύ σκορ.

Γίνεται μάλιστα λόγος και για τρίτο πρόεδρο και ιδιοκτήτη ΠΑΕ που πόνταρε δύο φορές σε ήττα της ομάδας του και κέρδισε σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Άλλοι δύο στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Η επιστολή θα συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας. Μάλιστα θα υπάρξει ταυτοποίηση με τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα στοιχεία από τα κατασχεμένα κινητά και ψηφιακά μέσα.