Viral έχει γίνει από χθες ο Πάπας Φραγκίσκος για μια φωτογραφία του που φοράει ένα μεγάλο, λευκό puffer jacket και περπατάει με πολύ swag. Μπορεί αυτή η φωτογραφία να αποδείχτηκε ψεύτικη και προϊόν AI επεξεργασίας, αλλά ο Πάπας παρουσιάζεται ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και φαίνεται πως θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει το στυλ του.

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες μέσα από το Βατικανό, ο Πάπας έχει διαμηνύσει στους συμβουλάτορες του να απολύσουν τον άνθρωπο που επιμελείται τα άμφια του, ο οποίος είναι αυτός που τα σιδερώνει και τα προσέχει, και ζήτησε να του βρουν έναν στυλίστα με άποψη, με αιρετική ματιά και με τολμηρές ιδέες.

Οι επιλογές που ταιριάζουν σε αυτή την περιγραφή είναι πολύ συγκεκριμένες. Ο επικρατέστερος για να αναλάβει να ντύνει τον Πάπα Φραγκίσκο, που έχει κάνει και New Year’s Resolution για το 2023 να είναι πιο εξωστρεφής, να επικοινωνεί τα συναισθήματα του και να ταξιδέψει ανά τον κόσμο, δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο Κοτέντο.

14 χρόνια μετά το GNTM του ΑΝΤ1, ο Χριστόφορος ακονίζει και πάλι την κάννη του, η οποία δεν είναι άλλη από την ατάκα «Σκίστε». Μόνο που για χάρη του Πάπα, η ατάκα έχει εξελικτικό στάδιο, όπως είχαν τα Πόκεμον. Η νέα της εκδοχή είναι το «Σκίιιιιστεεεεε τα ράσαααααα», το οποίο ακούγεται σαν το Viva La Raza του Έντι Γκερέρο στο WWE.

Ολόκληρη η φράση θα είναι «Μπες στο πνεύμα (όχι το Άγιο) και σκίιισεεε».

Μάλιστα, ο κ. Κοτέντος έχει ζητήσει τη συμβολή του Σπύρου Σούλη, ο οποίος θα εμφανίζεται πριν από κάθε στιλιστική αλλαγή του Πάπα και θα λέει «Αλλάξτε αυτόν τον Πάπα τώρα».

Για να ολοκληρωθεί το New Year New Me, ο Πάπας Φραγκίσκος θα κυκλοφορεί με ένα boombox που θα παίζει ηχητικό από 50 Cent που θα λέει «cause i’m the mothafucka P-O-P-E».