Σε μια γαμήλια τελετή που συνδυάζει την παράδοση με την τεχνολογία, μια ιστορική εκκλησία που χτίστηκε το 1800 φιλοξένησε έναν γάμο που τελέστηκε από το ChatGPT. Γιατί, αυτοί είστε… Ο Reece Wiench και η Deyton Truitt ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τη φωνή της εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT να βάζει τη σφραγίδα της στο μυστήριο.

Το Κολοράντο επιτρέπει στα ζευγάρια να παντρεύονται χωρίς την παρουσία αξιωματούχου, εφόσον συμφωνούν και οι δύο σύντροφοι. Η απόφαση να παντρευτούν ήταν της τελευταίας στιγμής και το ζευγάρι είδε μια ευκαιρία να αξιοποιήσει την τεχνολογία AI για την τελετή, καθιστώντας την πιο εύκολη και πιο προχωρημένη. Ουάου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS Colorado, η ιδέα προήλθε από τον πατέρα της νύφης, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αρχική προσπάθειά του να επιστρατευτεί ένα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, έπεσε σε τοίχο. «Στην αρχή είπε “όχι”. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν έχω μάτια, δεν έχω σώμα. Δεν μπορώ να τελέσω τον γάμο σας». Αλλά με επιμονή, βρήκαν τη λύση με το ChatGPT, το οποίο τελικά συμφώνησε να πραγματοποιήσει την τελετή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Provocateur.gr